Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO PRIOPĆENJE

Jakirović odgovorio na optužbe iz medijima BiH: 'To je neprofesionalno i maliciozno'

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
22.09.2023.
u 21:05

"Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener. Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede", stoji u priopćenju trenera Sergeja Jakirovića

Veliku pobjedu bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog nad AZ Alkmaarom komentirao je i aktualni trener Dinama, Sergej Jakirović. Jakirović je na klupi Zrinjskog sjedio od 2020. do 2022. godine. "Gledao sam Zrinjski prvo poluvrijeme, a onda se Zrinjski ohrabrio kao kad sam ja bio trener i uspio je okrenuti", rekao je Jakirović zbog čega su ga tamošnji mediji prozvali da omalovažava rad Krunoslava Rendulića. Jakirović je odgovorio na te tvrdnje.

"Nakon sinoćnje važne pobjede protiv Astane, imao sam priliku dati izjavu i za nositelja TV prava Arenasport. Osim osvrta na utakmicu Dinamo-Astana, upitan sam i o utakmici Zrinjski - AZ. Nažalost, danas mi je pristiglo puno poruka o kontekstu moje izjave s obzirom da je u velikoj većini medija objavljeno da sam rekao 'Zrinjski je igrao hrabrije u drugom poluvremenu, baš kao kad sam ja bio trener'.

GALERIJA Dinamo zabio pet golova po treći puta ove sezone svlada Astanu

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
1/15

Takvo što smatram neopreznim pa čak i neprofesionalnim te malicioznim od dijela medija, pogotovo onoga koji je to prvi objavio. Kao što svi imate priliku vidjeti, izjava ima sasvim drugi kontekst. Netko nažalost u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste.

VEZANI ČLANCI:

Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener. Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede. Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju! Nadam se da će i Dinamo i Zrinjski imati zapažene nastupe u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi", stoji u priopćenju trenera Dinama.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?

Komentara 1

BL
blekpanther
11:53 23.09.2023.

Mani se Sergej tih koji prenose tvoje izjave kako oni žele! Ti isti vole Zrinjski kao oči luk, a da ponovo dođe njihovo vrijeme nebi bilo Zrinjskog a vjerojatno niti igrača, U boj u boj Zrinjski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije