Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFANZIVNI VEZNI

Jakić: Bio sam strašno nervozan pred prvu utakmicu, nisam spavao

24.02.2021.
u 10:16

– Bruno je jako specifičan. Najbolji igrač i napadač lige, može u ‘lige petice’ kad god želi. Jako puno trenira i vratilo mu se u toj utakmici s Krasnodarom, neka opet sam riješi utakmicu ako je to moguće - kaže Jakić

Nasmijan je Dinamov defenzivni vezni Kristijan Jakić pred uzvratni susret plavih s Krasnodarom u 1/16 finala Europske lige. No nije bio nasmiješen prije prve utakmice.

– Nikad nisam bio tako nervozan, nisam dugo mogao zaspati, znojio sam se. No kad smo izašli na teren, sve je to nestalo – priča nam Jakić.

Ipak je pokazivao dosta nervoze tijekom susreta, protestirao kod suca.

– Ma to je bilo u žaru borbe. Dva prekršaja koja je sudio nisu postojala. To me malo naljutilo, iz te prilike može pasti gol, a moraš štititi sebe, reagirati na nepravdu – objasnio je Jakić koji igra u stabilnoj, dobroj formi.

– Pao sam u formi nakon utakmice protiv Feyenoorda, iznio sam teret najgoreg igrača te utakmice. Sve je to nogomet, nekad budeš najbolji, nekad najgori. Ne osjećaš se ugodno kad pogriješiš u utakmici o kojoj ovisi budućnost kluba i igrača.

Nakon tog susreta odradio sam korektno ostale utakmice u skupini Europske lige. Sad svoju igru planiram dignuti na još višu razinu – odlučno će dečko iz Imotskog.

Iz Rusije nosi lijepe dojmove, ne samo zbog pobjede, nego i zato što se igralo pred gledateljima.

– Ne mogu vam opisati taj osjećaj, nestvarno. Puno se energije troši na pričanje, nismo navikli toliko koristiti glasnice jer kad nema gledatelja sve se čuje. Nama je puno bolji doživljaj igrati pred publikom.

Dodao je da im je malo odmora između svih utakmica dobro došlo i nahvalio Brunu Petkovića.

– Bruno je jako specifičan. Najbolji igrač i napadač lige, može u ‘lige petice’ kad god želi. Jako puno trenira i vratilo mu se u toj utakmici s Krasnodarom, neka opet sam riješi utakmicu ako je to moguće. Sve što je radio vidimo i na treningu, ali nevjerojatno je da on to radi i na utakmicama – zaključio je Kristijan Jakić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije