Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Jaka kiše prekinula utakmicu u Rimu; potop Napolija

Roma
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
02.02.2014.
u 16:59

Nogometaši Napolija i treće kolo zaredom nisu osjetili slast pobjede. Nakon dva remija ovog su puta uvjerljivo izgubili kod Atalante 3:0.

Popodnevni nedjeljni program 22. kola Serie A trebao je donijeti šest utakmica, međutim zbog jakog nevremena u Rimu završeno je samo njih pet. Naime, utakmica Rome i Parme je počela, ali je sudac Antonio de Marco u 11. minuti odlučio prekinuti susret zbog jake kiše koja je travnjak Olimpica pretvorila u 'bazen'.

Kapetani obje momčadi složili su kako nema smisla nastavljati susret, a datum nove utakmice još nije poznat.

Nogometaši Napolija i treće kolo zaredom nisu osjetili slast pobjede. Nakon dva remija ovog su puta uvjerljivo izgubili kod Atalante 3:0. Domaćini su do tri boda stigli golovima Denisa (2) i Moraleza u nastavku. Za goste je utakmicu s klupe odgledao Josip Radošević.

Niz od tri uzastopna poraza gostujućom pobjedom kod Sassuola 2:1 prekinula je Verona. Gosti su do pobjede stigli autogolom Manfredinija u 50. minuti te goloma Tonija u 86. minuti. Floro je drugoj minuti sudačke nadoknade ublažio poraz.

Ništa u prvih 45 minuta nije dalo naslutiti da će utakmica Catanije i Livorna na kraju završiti 3:3. Naime, na poluvrijeme se otišlo sa 0:0, a onda se u nastavku otvorilo. Za domaćine su pogađali Bergessio, Barrientos i Almiron, a za goste Emeghara (2) i Paulinho.

Lazio je kao gost pobijedio u Veroni Chievo 2:0 golovima Candreve u 6. te Keite u 70. minuti.

U nedjelju se u velikom derbiju još sastaju Juventus i Inter (20.45 sati).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije