Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMBRAUSKAS:

'Ja neću ići gledati Dinamo, ali igrači neka idu ako im se ide'

Split: Izjava trenera Hajduka Valdasa Dambrauskasa pred utakmicu polufinala Kupa protiv Gorice
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
15.05.2022.
u 00:02

- Bit će teško, Hajduk je osvojio jako puno bodova, ali zavise o toj jednoj utakmici. Iskreno, mislim da će Dinamo pobijediti, ali nogomet je neizvjestan i zato je i tako lijep

Nakon pobjede protiv Istre, Valdas Dambrauskas je oprezno odgovarao na pitanja novinara. Jedno od njih je bilo i hoće li ići gledati utakmicu Dinama i Šibenika.

- Imamo trening ujutro, ako će igrači željeti otići u Šibenik, nemam ništa protiv. Ja neću stići, a i ta utakmica nema veze s nama, mi ćemo se pripremati za Dinamo, pa za Rijeku. Od večeras se pripremamo za te dvije utakmice - rekao je na presici Valdas Dambrauskas.

Može li Šibenik pobijediti Dinamo?

- Bit će teško, Hajduk je osvojio jako puno bodova, ali zavise o toj jednoj utakmici. Iskreno, mislim da će Dinamo pobijediti, ali nogomet je neizvjestan i zato je i tako lijep.

Dojam o susretu s Istrom?

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, radili što smo htjeli, s igračima koji su mi bili na raspolaganju. Nije Hajduk imao šansi na početku, 2-3 puta smo došli u priliku i kontrolirali igru. U drugom dijelu s igračem manje moji igrači su zadržali fokus, igrali organizirano i borili se, ponosan sam na njih - rekao je Gonzalo Garcia.

Jeste li bili stimulirani od Dinama da osvojite bod ili sva tri?

- Ne bi vam rekao ni da jesmo, ali nismo, 100%, igrali smo za sebe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije