Naslovnica Sport Na rubu

Izveo djevojku na večeru, a onda se rasplakao zbog računa

Od ostalih cijena treba izdvojiti i 490 eura vrijednu butelju Dom Perignon Bruta te gin Hendricks od 120 eura.
27. kolovoza 2019. u 12:11 22 komentara 96718 prikaza
Ricky Hatton
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/2

Izlazak u restoran ili noćni klub može biti itekako skup, prisjetimo se samo priče iz dubrovačkog noćnog kluba koji je bio skup i šeicima, a bivši britanski boksač Ricky Hatton zbog svoje nepažnje u Grčkoj je došao u sličnu situaciju. U jednom restoranu naručio je, između ostalog i jedan od najskupljih komada govedine na svijetu - Kobe (Wagyu) Ribeye.

Filip Hrgović SPREMAN NA ŠALU Hrgović o problemima s Thompsonovom pjesmom: Bit će da Udba i ovdje radi svoje

Vjerujemo da je uživao u večeri, ali kada mu je stigao račun vjerojatno mu je presjelo.

"Probudio sam se jutros u lokvi j****** suza. Tako mi i treba kad sam malo, debelo i pohlepno g***o", napisao je Hutton na svom Instagram profilu ispod fotografije računa u restoranu u Grčkoj koji je iznosio 1927 eura, a Kobe odrezak koštao je nevjerojatnih 920 eura. Od ostalih cijena treba izdvojiti i 490 eura vrijednu butelju Dom Perignon Bruta te gin Hendricks od 120 eura.

Otkrio je u komentarima kako je samo naručivao te nije gledao cijene, a dodao je i kako se njegova djevojka smijala kada je vidjela račun. 

Britanski The Sun piše da je Hatton sklon trošenju u klubovima i restoranima te je samo prošlog tjedna na Tenerifima potrošio više stotina eura na bocu šampanjca i prošeka.

>>> Pogledajte povratak našeg Filipa Hrgovića u Zagreb

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • zoki_bijela:

    Novinarcicu...prosecco a ne prosek.. Dva razlicita pojma, jedno je pjenusac, a drugo desertno vino.. Skola

  • cvikcange:

    Mladi i stariji, a bez iskustva novinarčići: prošek je santoo, a prosecco je lagano i pjenušavo vino.

  • Avatar Ironman0105
    Ironman0105:

    Kobe steak je u Japanu puno skuplji, pogotovo ako se priprema kao hibachi. Cijena vina je realna, ostale cijene normalne za nocni klub. Ne kuzim zakaj cmizdri.