Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Izraelska tajna služba spriječila teroristički napad za vrijeme utakmice u Albaniji?!

Albanija - Rumunjska
Foto: Reuters
1/6
13.11.2016.
u 11:00

Agenti izraelske tajne službe pratili su reprezentaciju od zrakoplovne luke do stadiona, a ulice su bile zatvorene. Lokalni portali prenose kako je Mossad spriječio teroristički napad na stadionu

U kvalifikacijama za SP Albanija i Izrael su zbog sigurnosnih razloga igrali u Elbasanu, 50-ak kilometara južno od Tirane. Utakmicu je osiguravalo 2000 policajaca i pripadnici Mossada, a susret je završio uvjerljivom pobjedom Izraelaca - 3:0.

Agenti izraelske tajne službe pratili su reprezentaciju od zrakoplovne luke do stadiona, a ulice su bile zatvorene. Lokalni portali prenose kako je Mossad spriječio teroristički napad na stadionu.

Zahvaljujući akciji izraelske tajne službe uoči dvoboja uhićena su četvorica Albanaca koja su namjeravala nabaviti eksploziv i unijeti ga na stadion. Među uhićenima je terorist ISIS-a koji se borio u Siriji. Prema pisanjima albanskih medija, on je bio mozak operacije i trebao je nabaviti eksploziv.

>>Teroristi planirali napad na stadion na kojem je igrala Hrvatska

Komentara 9

DH
dalibor.hren
15:12 13.11.2016.

Poslije Drugog svjetskog rata su iz Palestine protjerali palestince i stvorili Izrael!

Avatar nula
nula
17:29 13.11.2016.

A zasto ta tajna sluzba nije uspijela sprijeciti Pernara da blati Izraelce, kod Ace, zbog Palestinaca 1948 ?, ((-;

IB
ibiza
14:32 13.11.2016.

pazi stari ali cinjenica da su oni uhvaceni a nisu izraelci ili makedonci ili srbi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije