Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE OD TURNIRA
Povratak na članak

Izračunali smo tko je najviše zaradio od hrvatskih tenisača. Ivanišević i Majoli nisu na samom vrhu

Kad su u pitanju hrvatske tenisačice, mnogi će pomisliti da je u karijeri najbolje prošla Iva Majoli (što bi bilo i logično jer je osvojila osam pojedinačnih turnira, među kojima i Roland Garros), ali nije. Baš zbog već spomenutih razloga

Komentari 5

DU
Deleted user
07:09 24.05.2023.

svaka njima čast.ne može svatko stići gdje su oni stigli.ali ja sam u 20 godina rada dao u državni proračun što pdv a što poreza i doprinosa oko 1 mil.eura. zanimalo bi me koliko su oni dali .ne mislim indirektno sa promocijama države i slično nego gotovog novca u državni proračun. baš bi me to zanimalo ako netko ima informaciju. a da ne govorimo kukoč.rađa.ivanišević- nitko nije služio vojni rok.kao oni su posebna skupina.državni interes.

VL
SL
slavenZadravec
20:33 23.05.2023.

Izračunali su??? Radi se o svima dostupnim podacima.

VL
Avatar southman
southman
19:26 23.05.2023.

Majoli ih je dobila najviše.

VL
LJ
ljudeman
18:53 23.05.2023.

Naslov naslućuje da se postavlja pitanje tko je izvukao najveću financijsku korist od hrvatskih tenisača. Ja bih rekao da su to njihovi bračni partneri, bivši ili sadašnji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.