Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KARIJERA

Iznenadio navijače! Legendarni igrač Barcelone najavio odlazak u mirovinu

Barcelona
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/3
13.11.2019.
u 12:32

Osvojio je dva naslova prvaka Španjolske s Barcelonom i jedan s Atleticom te naslov pobjednika Lige prvaka 2011. s katalonskim klubom

Najbolji strijelac španjolske nogometne reprezentacije 37-godišnji David Villa objavio je u srijedu da odlazi u mirovinu na kraju sezone u Japanu.

Villa igra u Japanu za Vissel Kobe od početka ove godine.

"Nakon 19 godina profesionalnog igranja nogometa, odlučio sam se povući na kraju sezone. Hvala svim momčadima, trenerima i suigračima koji su mi omogućili da uživam u ovoj karijeri iz snova", napisao je Villa na svom profilu na Twitteru.

"Cilj mi je staviti trešnju na vrh torte osvajanjem Carskog kupa s Vissel Kobeom. Nakon toga ću uživati u nogometu kroz sve projekte koje trenutačno razvijamo s DV7 skupinom", dodao je.

Villa je karijeru započeo u Sporting Gijonu, zatim je prešao u Real Zaragozu, a igrao je još i za Valenciju, Barcelonu i Atletico Madrid prije nego što je 2014. otišao iz Španjolske u New York City. Također je kratko igrao za Melbourne City.

Osvojio je dva naslova prvaka Španjolske s Barcelonom i jedan s Atleticom te naslov pobjednika Lige prvaka 2011. s katalonskim klubom.

Sa španjolskom reprezentacijom 2008. je osvojio europsko prvenstvo, a 2010. svjetsko. Prestao je igrati za reprezentaciju 2014. i ostaje najbolji strijelac "Furije" s 59 golova u 97 utakmica. 

>>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

 

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Ameise
13:34 13.11.2019.

Citajuci naslov pomislio bi covjek neki 25-ak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije