Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa brzo reagirala

Izgubili domaćinstvo jer nisu željeli istaknuti simbole Kosova

Kosovo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.02.2019.
u 16:57

'Nacionalni simboli Kosova nisu priznati u Španjolskoj', piše Uefa u obrazloženju odluke da se promijeni država koja će organizirati turnir

Španjolska je trebala biti domaćin nogometnog kvalifikacijskog turnira za igrače do 17 godina na kojem bi osim nje još nastupile reprezentacije Kosova, Grčke i Ukrajine.

No kako Španjolci nisu željeli istaknuti zastavu Kosova i pustiti kosovsku himnu uoči turnira. Uefa je brzo reagirala i promijenila organizatora kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

'Nacionalni simboli Kosova nisu priznati u Španjolskoj', piše Uefa u obrazloženju odluke da se promijeni država koja će organizirati turnir.

Kvalifikacijske utakmice najvjerojatnije će se igrati u Švicarskoj. Lani je u Madridu na SP-u u karate natjecateljima s Kosova zabranjeno nositi obilježja svoje države.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Časnik2
Časnik2
17:42 25.02.2019.

...zakaj Srbima nisu ponudili domaćinstvo??????! Živeli jarani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije