Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač Baskije

Izdajniku Xabiju Alonsu veliki zvižduci njegovih Baskijaca

'Spain\'s Xabi Alonso reacts during the 2010 World Cup Group H match against Switzerland at Moses Mabhida stadium in Durban June 16, 2010. REUTERS/Carlos Barria (SOUTH AFRICA  - Tags: SPORT SOCCER WOR
'CARLOS BARRIA'
30.12.2010.
u 20:06

Pred 38.000 vatrenih i separatistički raspoloženih navijača u Bilbau, reprezentacija Baskije u prijateljskom dvoboju svladala je Venezuelu sa 3:1.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
10:11 31.12.2010.

I - nikom ništa. Prosinečki u Zvezdu i još uvijek u stožeru Vatrenih.

Avatar klimavi
klimavi
10:56 31.12.2010.

Robert Prosinečki nije izdajnik nego mladi trener kojem se ponudila prilika da vodi jednu od najvećih momčadi na ovim prostorima....kako možete uopće biti tako zadrti i prokleti prema svojim ljudima?!?!?!?!? nakon svega što je dao reprezentaciji i hr. nogometu...

HE
henky
22:09 03.01.2011.

Zalosno je da covjek postenja Prosineckog, a takvih zaista ima nedovoljno u Hrvatskoj, po drugi puta u svom zivotu mora ici po afirmaciju u Zvezdu. Ovaj put kao trener. Zalosno je i porazavajuce za hrvatski narod da najplemenitije ljude tjera od sebe kako bi ih ponosno prigrlila na `svoje skute` u trenutku kada postignu medunarodni ugled negdje drugdje u svijetu. To se eto Robiju dogada u povratu. Samo hrabro! Imas ti snage za to. Vecina normalnih ljudi u Hrvatskoj je i prvi puta bila na tvojoj strani kad te Ciro onako sramotno otjerao iz Dinama jer tvoj tata nije htio platiti da igras (zamislite platiti da igra jedan od najboljih igraca ikada rodenih na ovom nasem tlu!!! E moj Ciro!). Ali mi navijaci smo znali o cemu se radi. I uvijek si bio u nasim srcima. I sada si. Neka ti bude sa srecom i ovaj put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije