Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Šoštarić

Izbornik rukometašica: Ovo ne bih poželio ni najgorem neprijatelju

Goran Kovacic/PIXSELL
06.12.2021.
u 23:40

"Današnji dan ne bi poželio ni najgorem neprijatelju. Sve do večeri ja nisam znao s kojim igračicama raspolažem. Igrali smo bez čitave vanjske linije, nisam mogao rotirati i ostali smo bez snage."

Hrvatske rukometašice poražene su u zadnjem kolu G skupine Svjetskog prvenstva u Castellonu od Japana s 26-28 (14-14).

Hrvatska je u ovom dvoboju bila bez Dore Krsnik, Ćamile Mićijević i Ivane Dežić, koje su ranije danas bile pozitivne na koronavirus. Bez mogućnosti rotacije na vanjskim pozicijama, hrvatske rukometašice su poražene od Japana i u drugi krug neće prenijeti ni boda.

Sa šest pogodaka, Larissa Kalus bila je naša najefikasnija igračica, a pet je dala Ana Turk. Kod Japanki najbolja je bila Kaho Nakayama s devet pogodaka.  

"Današnji dan ne bih poželio ni najgorem neprijatelju. Sve do večeri ja nisam znao s kojim igračicama raspolažem. Igrali smo bez čitave vanjske linije, nisam mogao rotirati i ostali smo bez snage. Mi smo izgubili utakmicu, nisu Japanke pobijedile. Teško da sada možemo do četvrtfinala, morale bi nam se poklopiti sila rezultata, ali moramo dobiti Argentinu i Austriju. Nećemo sretni otići doma, ali ovo nam je veliko iskustvo", kazao je izbornik Nenad Šoštarić RTL nakon utakmice.

Hrvatska tako u drugi krug Svjetskog prvenstva u Terevijeu odlazi bez bodova. Suparnici su redom, 8. prosinca Argentina, dva dana kasnije Španjolska, a zatim 12. prosinca Austrija.

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
08:45 07.12.2021.

A nisu opet sutkinje krive?

GE
generacija57
06:35 07.12.2021.

Bitno je da imaš opravdanje za poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije