Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Izbornik puca od ponosa, ali je i realan: Otkrio glavne probleme Hrvatica

EHF Euro Women's Handball Championship - Semi Final - France v Croatia
Ritzau Scanpix Denmark/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.12.2020.
u 19:49

- Mislim da je problem bio i malo u mentalnoj i fizičkoj blokadi, vanjska linija se trebala više kretati, napadati u prazan prostor, a ne na igrača, a mi smo očekivali hoće li Ćamila zabiti ili ne - govorio je

Hrvatska je izgubila u polufinalu od Francuske, ali izbornik Nenad Šoštarić nije razočaran, no iskren i realan je: 

- Odigrali smo izuzetno loše u napadu u prvom poluvremenu, fulali smo previše zicera, obrana čak i nije bila toliko loša, ali smo se 'nafulavali - započeo je pa nastavio:

- Mislim da je problem bio i malo u mentalnoj i fizičkoj blokadi, vanjska linija se trebala više kretati, napadati u prazan prostor, a ne na igrača, a mi smo očekivali hoće li Ćamila zabiti ili ne - govorio je. 

- Izgubili smo definitivno s profulanim zicerima u napadu - iskreno je rekao.

Francuskinje su sjajno 'odcijepile' Ćamilu Mičijević, našu najbolju šutericu, ali to nije bilo iznenađenje. 

- Pripremali smo se da će odsiječi Ćamilu, a da onda mi  srednjeg beka prebacimo na lijevoga i dok smo to radili bilo je u redu, to je napravila Valentina Blažević. 

Ova mu utakmica, kaže, nije uništila dan. 

- Nije ovo težak dan, mi samo moramo cure psihički uvjeriti da one isto kao i prije znaju igrati rukomet. Kroz laganu rekuperaciju i kroz laganu pripremu za urakmicu koja slijedi...

Ponos ne jenjava zbog poraza.

- Naravno da sam ponosan na njih u svakom segmentu. Grešaka je bilo i grešaka će i biti, u ovom trenutku Francuska je bila bolja od nas, da nam je netko rekao da ćemo biti u Herningu svi bismo se smijali. Ovo je velik uspjeh i milijun posto iznad onoga što dugi očekuju. 

- Nadam se da će biti još puno takvih polufinala pred njima - zaključio je. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Forumas
Forumas
21:39 18.12.2020.

izgubili smo od daleko jaceg protivnika,totalno zasluzeno i tu se nema sto reci. francuskinje (ili sto vec jesu) igraju kao i norvezanke neku drugu ligu u koju mi ne pripadamo. sve u svemu mozemo biti zadovoljni postignutim na ovom prvenstvu.

NI
Nini istrijan
13:53 19.12.2020.

Ja se slazem sa mnogima na portalu da je ovo nas najvisi domet ali i dobra baza za napredovanje. Ono sto ja mislim da nam nedostaje je raznovrsnost sistema igranja.Izgledalo je kao da smo zapali u jedan fah tj. plan A a nismo imali neka druga rijesenja i to se vidjelo dobro na parketu kada igracice vise nisu znale kako i sto ce. No,ovo je ipak veliki uspjeh a igranjem protiv takvih masinerija kao sto su Francuska i Norveska je prilika da se puno nauci.

Avatar Joejordan
Joejordan
00:20 19.12.2020.

Menw samo čudi zašto toliko srba prati Hrvatsku??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije