Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Dalić

Izbornik otkrio koja će tri igrača dobiti poštedu protiv Jordana

Zlatko Dalić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
12.10.2018.
u 23:27

Rebić ima silinu i brzinu i pokazao je te svoje kvalitete danas, vidjet ćemo kad dođu drugi i mlađi igrači na tu poziciju - rekao je Dalić

U 2. kolu Lige nacija Hrvatska i Engleska igrale su bez pogodaka. Susret se igrao na praznoj Rujevici.

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice je čestitao mladoj reprezentaciji na pobjedi protiv Grka kojom su došli na korak do plasmana na Euro, a onda je istaknuo koliko je bila važna utakmica protiv Engleza.

Zlatko Dalić
1/16

- Bilo je jako bitno vratiti se nakon teškog poraz u Španjolskoj. Pokazali smo da možemo biti bolji. Nije loše bilo, falilo je još prema naprijed, iako neke šanse smo stvorili. Bili smo kompaktniji, čvršći, zbijeniji, odgovorniji. Ima tu još rada i posla. Neke stvari smo probali, ali moramo biti zadovoljni bodom - rekao je Dalić za Novu TV.

Rebić je igrao u špici?

- On ima silinu i brzinu i pokazao je te svoje kvalitete danas, vidjet ćemo kad dođu drugi i mlađi igrači na tu poziciju. Pokazao je da to može igrat i u Eintrachtu.

Kovačić je dobio priliku ispred Badelja, Jedvaj je bio na desnoj strani, a Pivarić na lijevoj?

- Jedvaj je odigrao sjajnu utakmicu, koliko sam vidio, puno bolje nego prije, sav posao je odradio u fazi obrane, pokazao je da može, da ima kvalitetu. Znam da mu to nije idealna pozicija, ali je danas pokazao da se može dobro snaći. Pivarić je bio dobar na lijevoj strani, dobro se nosio sa Sterlingom, Livaković je bio dobar na golu. Imali smo i malo sreće, dvije stative...

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

U ponedjeljak Hrvatska igra protiv Jordana?

- Priliku će dobiti mlađi igrači, da ih vidimo. Imamo 20 igrača. Neću opterećivati Modrića, Perišića, Rakitića, oni će dobiti slobodno. Njima treba odmora, a nama šansa da vidimo druge igrače - zaključio je izbornik Zlatko Dalić.

Komentara 2

MA
Marsijanac
00:00 13.10.2018.

"Pivarić je bio dobar na lijevoj strani, dobro se nosio sa Sterlingom"..... E moj Dalicu,zanimalo bi me koju si ti utakmicu gledao. r

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije