Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspucani kauboji

Izbornik Horvat: Znamo što je naš osnovni cilj. Nemojmo se zavaravati da možemo u četvrtfinale

Malmo: Susret Danske i Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu
PIXSELL
21.01.2023.
u 19:52

Hrvatska je ostvarila prvu pobjedu u Malmou i tako zadržala šanse za četvrtfinale, koje su doduše - samo teoretske

U susretu 2. kola skupine IV drugog kruga Svjetskog prvenstva, hrvatska rukometna reprezentacija je u Malmou svladala Belgiju s 34-26  (21-13) i tako još uvijek ostala s teoretskim izgledima za plasman u četvrtfinale.

Nažalost, ranije je Egipat pobijedio Bahrein i osigurao mjesto u četvrtfinalu, a Hrvatskoj ostaje tek mizerna šansa da će afrički prvak svladati i Dansku, pa se temeljem gol-razlike ugurati među osam najboljih. Hrvatska želi i devetu poziciju, koja vodi u olimpijske kvalifikacije, a za to će se morati dobiti Bahrein u zadnjoj utakmici.

- Dobro otvaranje utakmice, dosta golova i dobra obrana, zabili smo dosta golova. Drugo poluvrijeme smo pali energetski, imamo nekih ozlijeda, odrazilo se to i na rotaciju koja je sada smanjena. Samo pohvale za ovo danas što su pokazali, vidjelo se da je momčad htjela do pobjede. Šunjić je bio igrač utakmice i svaka pohvala, šteta što nam je otpao dan uoči puta i to nam je poremetilo neke stvari, ali čestitke na utakmici - rekao je izbornik Hrvoje Horvat

- Mislim da Amerikanci ne mogu iznenaditi Dansku, moramo do kraja turnira upisati pobjedu protiv Bahreina i osigurati deveto mjesto koje donosi kvalifikacije za Olimpijske igre - zaključio je Horvat. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

NO
Nostromo
15:41 22.01.2023.

Ti bi na olimpijske igre? pa nisi sposoban doći ni do četvrt finala SP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije