Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije nakon bronce

Izbornik Babić: Vjerujte, igrači su bili nadahnuti, ispunilo se proročanstvo!

Željko Babić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
31.01.2016.
u 17:04

- Čestitke dečkima na karakteru. Teško je igrati nakon poraza u polufinalu, ali utakmice za treće mjesto pokazuju imate li karakter.

Hrvatska rukometna reprezentacija slavi brončanu medalju. U borbi za treće mjesto pobijedili smo Norvešku 31:24 i tako zasluženo turnir završili pobjedom. Iako im uoči početka mnogi nisu predviđali takav rezultat, naši heroji sve su demantirali i kući se vraćaju s medaljom oko vrata.

- Ja sam već rekao da je ovo čudo, a mogu vam dati vijest - ispunilo se proročanstvo. Hvala igračima, bili su nadahnuti, imali su srce. Igrači su jako zaslužni za ovo, ali bili su nadahnuti, to je 100 posto. Ja sam sretan jer znam da je hrvatski narod sretan. Ako sam pomogao tome da ljudi u Hrvatskoj budu sretni, jako mi je zbog toga drago, rekao je izbornik Željko Babić i zaključio:

- Lijepo je pobijediti, lijepo!

Domagoj Duvnjak bio je igrač utakmice, zabio je šest golova i upisao sedam asistencija.

- Čestitke dečkima na karakteru. Teško je igrati nakon poraza u polufinalu, ali utakmice za treće mjesto pokazuju imate li karakter. Neka nas zovu brončani, ali mi smo sretni. Imali smo fantastičnih trenutaka prvenstvu, ali i onih koji nisu bili tako dobri. Ali ova medalja je zaslužena. Hvala stručnom stožeru, fizioterapeutima, kondicijskim trenerima...

- Nije vrijeme za analize, za tjedan dana ćemo vidjeti gdje smo griješili, rekao je Duvnjak i otišao slaviti.

>>Hrvatska na krilima Stevanovića i Duvnjaka do treće bronce na Euru u povijesti!

>>Predsjednica Grabar-Kitarović bodri rukometaše u borbi za broncu: 'Volim ju neopisivo'

>>Brončana medalja ima dvostruko značenje, idemo izravno na Svjetsko prvenstvo!

Komentara 40

MI
mislav22
17:24 31.01.2016.

cuj ovoga,novi mesija. pa ovaj je gori od Slavka. Kad je popusio od Spanjolaca di mu je onda bila vjera i prorocanstvo. Strasno,pre strasno.

CA
camus
17:30 31.01.2016.

Prije svega velike cestitke nasim reprezentativcima na osvojenoj medalji!!!! Sretni i ponosni smo na vas. Jedino sta ne razumijem da neko moze biti izbornik u sportu i pricati o ispunjenom "prorocanstvu". Izbornik je jednostavno pogresan covijek na pogresnom mjestu, a a to je dokazao svojim odlukama u utakmici protiv Spanjolske.

Avatar sniper
sniper
17:18 31.01.2016.

Bravo svima, donili ste sreću u Hrvatsku. Tužno je vidjeti da veliki domoljubi milanović, ostojić i to društvo jedini nisu u stanju napisati poruku čestitke rukometašima. Jadno je da su takvi do jučer vodili našu državu, neka se srame i pate sada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije