Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 213
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje reprezentacije
Povratak na članak

Izbornik Ante Čačić objavio popis putnika za Kinu!

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea

Komentari 6

JU
Jure7
14:06 19.12.2016.

Aj neka netko ovo objasni.... sad nema Bradarica, opet ne zove Santinija, A. Milica, Pericu, Tudora, Ćorića (nije pod Mamicevim ugovorom, ili je on vec standardni reprezentativac), Čolaka, mladog vratara Posaveca iz Palerma...

VL
MA
Marsijanac1
20:05 19.12.2016.

Ovo je zaista najcudniji reperzentativni sastav kojeg sam ikad vidio.

VL
RI
rikavac
20:29 19.12.2016.

Bitno je da je panj Pivaric tu. Slazem se sa Jure 7 zasto se ne zove Santini da se i on proba pa Golman Posavec slazem se sa tim. Sta je sa Pericom zvat i Roga svakako grije klupu u Napoliju sta je sa Budimirom? Ima tu dosta igraca koje treba sad isprobat.

VL
VL
vladek
14:18 19.12.2016.

ma koji mu je taj Vlačić ?

VL
MA
Manolo46
15:25 19.12.2016.

Znači Kek je bio u pravu. Našmrkani je javio Čačiću da mora pozvati najvažnije igrače Rijeke i time joj razbiti pripreme da bi čim slabija ušla u proljetni dio prvenstva, jer našmrkani ne da nikom titulu, njegovew fikcije su bitnije od cijelog hrvatskog nogometa, pa onda kad se tako dolazi do tgitula onda imamo to što imamo, niti jedno prezimljavanje u Europi u povijesti, a zadnji nastup u Europi j 0 pobjeda, 0 nerješenih, 6 poraza i gol razlika 0:15. Taj našmrkani uopće ne vidi da on svojom opstrukcijom hrvatskog nogometa ne čini štetu samo ostalim klubovima i reprezentaciji već i svom klubu. Ali nema veze, bitno da našmrkanom teku novci i da je on prvi n a selu, a lako će se pomiriti s tim što je uvjerljivo zadnji u gradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.