Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje reprezentacije

Izbornik Ante Čačić objavio popis putnika za Kinu!

Ante Čačići Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2016.
u 13:04

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea

Hrvatska nogometna reprezentacija u siječnju ide na kinesku turneju, a Ante Čačić danas je objavio imena putnika. U tom terminu naše najveće zvijezde ne mogu doći na okupljanje pa će priliku dobiti neki igrači koji inače nisu u prvom planu.

Čačić je stoga zvao uglavnom igrače iz HNL-a: na popisu su se našla su petorica igrača prvoplasirane Rijeke, četvorica iz drugoplasiranog Dinama, trojica iz trećeplasiranog Osijeka, dvojica iz četvrtoplasiranog Hajduka te po jedan igrač iz Intera i Lokomotive, a izbornik je dodao Ozobića i Datkovića.

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog "China Cupa"

Popis igrača:

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barač (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper).

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Mate Maleš (Rijeka), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Nikola Vlašić (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Komentara 6

JU
Jure7
14:06 19.12.2016.

Aj neka netko ovo objasni.... sad nema Bradarica, opet ne zove Santinija, A. Milica, Pericu, Tudora, Ćorića (nije pod Mamicevim ugovorom, ili je on vec standardni reprezentativac), Čolaka, mladog vratara Posaveca iz Palerma...

MA
Marsijanac1
20:05 19.12.2016.

Ovo je zaista najcudniji reperzentativni sastav kojeg sam ikad vidio.

RI
rikavac
20:29 19.12.2016.

Bitno je da je panj Pivaric tu. Slazem se sa Jure 7 zasto se ne zove Santini da se i on proba pa Golman Posavec slazem se sa tim. Sta je sa Pericom zvat i Roga svakako grije klupu u Napoliju sta je sa Budimirom? Ima tu dosta igraca koje treba sad isprobat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije