Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO NA 13 IGRAČA

Izbornik Aco Petrović otpisao još jednog igrača uoči Eurobasketa

Aco Petrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.08.2017.
u 15:16

Hrvatska će tako u Opatiju krenuti s 13 igrača, a do početka Eurobasketa otpast će još jedan.

Hrvatska košarkaška reprezentacija vratila se jučer u Hrvatsku nakon uspješno odrađenog pripremnog turnira u Francuskoj i pobjeda protiv domaćina i Litve.

Izbornik Aco Petrović zahvalio se Tomislavu Zubčiću što je bio dio ekipe. Hrvatska će tako u Opatiju krenuti s 13 igrača, a do početka Eurobasketa otpast će još jedan.

Naši će košarkaši odraditi međunarodni turnir u Opatiji na kojem će sudjelovati još Slovenija i Ukrajina.

Europsko prvenstvo, čiji su domaćini Finska, Izrael, Rumunjska i Turska, održava se od 31. kolovoza do 17. rujna.

Hrvatska se nalazi u skupini C, čije se utakmice igraju u rumunjskom Cluju, a u skupini su još i Češka, Španjolska, Crna Gora, Rumunjska te Mađarska.

Komentara 6

HE
herc7
17:24 11.08.2017.

Sve gdje ima jedan Hrvat to je Hrvatsko tlo od davnina. Joža Osman Ungar Franz granice su se šarale kroz povijest , jel trenutno Mostar u BiH ili u Americi Pula u Italiji ili Danskoj TOTALNO JE NE BITNO. HRVATAT Si ako to imas u srcu ili nemas.. Ako u tebi gori ono..... za dom....

JU
Jure7
20:28 11.08.2017.

Svaka čast svim.momcima koji su se odazvali reprezentaciji

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
15:58 11.08.2017.

Samo da Aco ne otpiše nekog gastarbeitera iz Bosne jer oni su kao i u nogometu, tenisu i rukometu okosnica naših domoljubnih repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije