Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled
Povratak na članak

Izborniče, Pranjić je lijevi bek za Hrvatsku

Ocjene su neosporne, Danijel Pranjić do ozljede aduktora, za tih 38 minuta na poziciji lijevog bočnog u zadnjoj liniji, bio je više nego dobar u velikoj pobjedi Bayerna nad Interom

Komentari 16

DU
Deleted user
08:35 25.02.2011.

Olako se novinari razbacuju nekim tvrdnjama, a nemaju baš puno pojma o tome što pišu ili komentiraju! Jer Bayern i Hrvatska, ne samo što igraju potpuno drugačije, nego su sastavljeni od igrača druge kvalitete. Osim toga, Pranjić, kao ofanzivni bek, i nije baš uvjerljiv u napadačkim trenucima, u reprezentaciji s našim ipak sporijim golgeterima.

VL
MA
masterz
08:31 25.02.2011.

e moj Maršiću... pa ti nit ne znaš s kim je Hrvatska igrala u Puli, kamoli da si u stanju primjetiti razlike u taktičkoj koncepciji Bayerna i Hrvatske. Evo, malo ću ti dati razmišljati - tko u Bayernu igra ispred Pranjića, a tko ispred lijevog bočnog u repki? Tebi su Ribery i Kranjčar isti tip igrača? Vjerojatno je i onoj neznalici euroaziji jasno da od Kranjčarova raspoloženja ovisi igra Hrvatske, i da, budući Bilić Niku vidi lijevo, ako su i on i Pranjić u igri po toj strani dolazi do ne do propuha, već do orkanske bure.. E sad, Pranjić je mogao igrati lijevo (i to dobro!) na EP, kad je stručnjaku Kranjčar igrao na poziciji iza napadača, ali budući je Bilić u međuvremenu doživio prosvjetljenje, sad tu poziciju igraju redom Modrić (sjajan, ali šut nikakav) ili Eduardo, što je još gore riješenje.. Bitno da svi moraju igrat, fućkaš rezultat.

VL
TH
torca hz-hb
08:50 25.02.2011.

AMATERSKI ČLANAK

VL
CU
cupus
10:26 25.02.2011.

nemas pojma novinaru..igra jer Bayern nema boljega...jos imam traume od Walcota...

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
10:24 25.02.2011.

ovo je najgluplji tekst koji sam procitao u zivotu. ozrene marsicu sjedni 1. tko je tebe zaposlio kao sportskog novinara ???????...pa covjece, englezi su nas masakrirali u 2 tekme, i to sve po lijevom boku gdje je igrao nesretni pranjic......ozrene marsicu kakav si idiotski tekst napisao.......covjece ja bi te poslao na zavod za zaposljavanje......tko tebe placa za ove nebuloze ??????......

VL
SA
santos008
10:29 25.02.2011.

Pranjic je rodjena 10-tka u klasicnom rasporedu i sa te pozicije je i otisao u Bajern ,a ovo sto on sad igra u Reprezentaciji i u Bajernu ,je prinudno u nedostatku kvalitetnih branica na lijevoj strani.Pranjic je kako bi se reklo \'\'Katica za sve \'\'i vrlo zahvala ko zna cijeniti ,samo sto u Bajernu ne igra u kontinuitetu,a to \'\'ubija\'\' igrace.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:30 25.02.2011.

Eto nek nas je još jedan nogometni \"stručnjak\" podučil i taktici i rasporedu >:-)) Lijevi bočni može značiti i lijevi bek i lijevo krilo i bočni vezni i...i...bla, bla, bla...al nek si ti nama sve pojasnil. Inače mali Pranjić može igrat sve na toj strani osim klasičnog beka jer mu za to fali čvrstine i onog kaj se zove \"kontakt-igra\"...a ti sad odi malo s Flakom raspravit teorije o rasporedu i formacijama !!!

VL
VA
Vatrenko
11:58 25.02.2011.

Bravo Pranjicu! Konstatno dobre tekme, stalno u udarnom sastavu... svaka cast! Kapa do poda! Sretno za nastavak!!!

VL
NI
niko36
12:26 25.02.2011.

Joj Ozrene. Krajnje je vrijeme da VL dobro prespita profesionalnost ovih skrabala. Ozrene protiv koga je Hrvatska igrala u Puli? Slovacke? A sto se Pranjica tice solidan vezni ali za ljevog beka nije. Cesto u duelima ostaje na pola puta,, nije dovoljno odlucan, nezna kada srusiti protivnika, kako se postaviti kod ocitog duplog pasa pa je tako i protiv Intera nekoliko puta ispao kod duplog proigravanja. Dodaj tome da nam ljevu stranu pokrivaju spori Kranjcar i Joe i eto problema koliko hoces.

VL
NN
NNN333444
12:48 25.02.2011.

Bravo Ozren Maršić, nije loše da se neki podsjete tko je standardni u velikim timovima i zaslužuje poziciju lijevog beka u repki. Samo kada su mamičevi intteresi u pitanju tu nešto gadno smrdi sigurno nekoga gura U REPKU DA BII GA MOGA PRODATI KO CIGO KONJA I NORMALNO LOVA PAĐE, AKO tko JEB... REPKU I HRVATSKU LIGU VAŽNO JE DA SU MAMINJEVI ĐEPOVI PUNI LOVE I DA MOŽE BACATI LOVU NA CAJKE

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:17 25.02.2011.

PS: usudio bih se reći novinarima i to u Pranjićevo ime - nemojte mu više pomagati !!!

VL
DU
Deleted user
16:17 25.02.2011.

Covjek ne moze uvjek da udovolji svima u svojoj obitelji iako ih je samo 4-5 osobe. Kako da udovolji (los) izbornik svojoj sujeti, ravnateljstvu, gledateljstvu, igracima navijacima....

VL
Avatar alien79
alien79
17:25 25.02.2011.

svaka čast Slavenu ali vrijeme mu je da ode dosadan je više

VL
MI
mislav
20:57 25.02.2011.

Dinamo će bit 15 bodova ispred Hajduka Biliću,budalo navijačka,jedino da nam brani Pletikosa onda bi popušili !

VL
DI
Dijaspora
22:25 25.02.2011.

Pratim sve utakmice Bajerna. Pranjić je daleko lošiji na beku nego u veznoj liniji. Pranjić je covjek preciznih pasova.Malo je igrača u bundesligi koji mogu dati pas kao Pranjić.Isto tako u našoj reprezentaciji nema igrača koji može direktno na noge poslati pass 30-40m.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:09 26.02.2011.

Ocijene do 38 minute i nisu takvo dobro kao sto se tu ponvavlja, na goal.com je dobio 6 ako se dobro sjecam. Pranjic moze igrati beka u nekakvoj napadackoj varijanti protiv ekipa koji nemaju vrhunske napadace na toj strani ii i kad se moze potegnuti naprijed. Ako se trebamo braniti, sto ova reprezentacija nije ni pokusavala otkako je Bilic selektor, a vrlo vjerojatno niti ne moze, Pranjic nije rijesenje za poziciju beka. Potpuno je jasno da cemo pod pritiskom najlakse puknuti na strani koju drzi Pranjic. Reprezentacija treba puno vise opcija u obrani. Dok imamo sjajan izbor napadaca, u obrani imamo jako malo opcija. p.s. Strinic je uglavnom solidno odigrao ovo sto je igrao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.