Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za EP 2012.

Izbjegnuta tregedija na otvaranju stadiona u Kijevu

kijev
AFP
08.10.2011.
u 23:42

Na otvaranju renoviranog kijevskog Olimpijskog stadiona umalo se dogodila tragedija zamalo je izbjegnuta tragedija kada je izbio požar. U tom se trenutku na stadionu nalazilo 70.000 gledatelja

Za vrijeme svečane ceremonije otvaranja u jednom se trenutku dio krova zapalio i počeo topiti nakon što je to mjesto pogodila jedna raketa. Užareni dijelovi krova počeli su padati na donji dio tribine. Ukrajinski mediji prenose da nije bilo ozlijeđenih.

Iako osobama koji su se nalazili ispod tog dijela tribine nije bilo svejedno, problem je brzo riješen, pa nije nastala panika.

Nakon trogodišnje rekonstrukcije stadiona 70.000 ljudi gledalo je spektakl, a program se nije prekidao i pored petnaestominutnog gašenja vatre. Na Olimpijskom stadionu u Kijevu igrat će se finale Europskog prvenstva 2012.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:45 09.10.2011.

tradicionalna istočnoeuropska kvaliteta.

Avatar gmail
gmail
07:13 09.10.2011.

Bi li bilo ove vijesti, da nije bilo paljevine, moguće tragedije... Mislim da ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije