Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEČUVEN POTEZ

Izazvao je bijes čitave Hrvatske i sve nas razočarao, a sada je doznao još loših vijesti

Nikola Kalinić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
16.05.2020.
u 20:29

Jednostavno, Kalinić nije oduševio čelnike Rome svojim partijama jer je ovoj sezoni odigrao devet utakmica i postigao svega dva gola. Premalo za nogometaša koji je doveden da zabija pogotke...

Čini se da se avantura Nikole Kalinića (32) u Romi došla kraju. Talijanski mediji pišu da rimski klub neće zadržati hrvatskog napadača koji je stigao na posudbu iz Atletico Madrida.

Jednostavno, Kalinić nije oduševio čelnike Rome svojim partijama jer je ovoj sezoni odigrao devet utakmica i postigao svega dva gola. Premalo za nogometaša koji je doveden da zabija pogotke...

Kalinić je u Romu stigao iz Madrida na posudbu, a rimski klub ima pravo prvootkupa njegova ugovora. Čini se da se to neće dogoditi, no talijanski mediji pišu da je za njega zainteresiran turski Fenerbahče.

Talijani pišu su pregovori u poodmakloj fazi i da Turci žele što prije završiti posao. Fenerbahče bi također posudio Kalinića od Atletica i zadržao pravo otkupa ugovora.

Podsjećamo, Kalinić koji danas igra u Romi izazvao je burne reakcije u Hrvatskoj, ali i u svjetskoj javnosti, prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pred kraj utakmice s Nigerijom odbio je ući u igru nakon čega ga je izbornik Zlatko Dalić usred prvenstva poslao kući. 

Kalinić je tada tvrdio da je imao problema s leđima, a Dalić je poslije otkrio da to nije bio prvi njegov "neposluh". Vatreni su na kraju senzacionalno osvojili svjetsko srebro, a Kalinićev potez nije se pokazao kao najpromišljeniji. Svejedno, piše mu se medalja sa SP-a.

- Nisam sretan i ponosan, ali to je bila jedina moguća odluka - izjavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon što je iz momčadi izbacio Nikolu Kalinića.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
MarasG
21:22 16.05.2020.

U Hajduk neka se vrati i igrat ce redovito

BI
billynik
00:22 17.05.2020.

Kome treba takav lik?

AM
amaravic
09:06 17.05.2020.

Kalinic je dao neke kljucne golove za odlazak na sp u rusiju, a mnogo puta je rep.prema njemu bila maceha, narocito za vrijeme cacica. Pogrijesio je, platio je svoju gresku i tocka. A sto se tice onih koji ga salju u Hajduk mogu samo reci daj boze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije