Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA KREĆE

Izašli novi detalji: Maradoni su liječnici dali marihuanu i pivo kako bi ga se riješili

Maradona
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
04.02.2021.
u 22:12

- Rekli su mi da je Charly organizirao dolazak ženske osobe tijekom noći, a kako bi se riješio Diega dao mu je pivo i travu. Ne mogu podnijeti da mu je dao marihuanu

Detalji oko smrti Diega Maradone  iz dana u dan otvara nova pitanja i nove sumnje. Sve je vjerojatnije da će njegov liječnik Leopold Luque biti jedan od krivaca jer u javnost curi sve više detalja o zanemarivanju nogometne legende. 

Upravo se protiv spomenutog liječnika na sudu vodi i postupak, prošlih dana su procurile i snimke razgovora liječnika i psihijatrice, a potom i obraćanja Maradone samom Leopoldu preko videopoziva. 

Sada je procurila i snimka razgovora između medicinskog osoblja u kojemu se tvrdi kako su Diegu dali marihuanu (koju je Maradona svaki dan tražio) i pivo kako bi ga smirili.

- Rekli su mi da je Charly organizirao dolazak ženske osobe tijekom noći, a kako bi se riješio Diega dao mu je pivo i travu. Ne mogu podnijeti da mu je dao marihuanu. Ne znam kako da ga spriječim - objavio je Infobae razgovor Luquea i jednog od članova medicinskog osoblja.

Istraga počinje idući tjedan, a bude li liječnik doista kriv zajedno s medicinskim osobljem bit će im svima oduzete licence, a uz to će zasigurno dobiti i visoke zatvorske kazne.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
22:46 04.02.2021.

Pa nije umro od trave i pive, koga vi veslate?

RO
roland
22:40 04.02.2021.

Pokojni Maradona je pošmrkao na kilograme kokaina, popušio balu marice, popio alkohola kao malo tko u životu, i sad je problem jedn jonit i 2 Heinkikena. Nije problem kap koja je prelila čašu, već ono što se točilo u tutu čašu od 1984.godine do 2020. Maradona je bio i osta jedan od najvećih.Na travnjaku! No tu postoji jedno pravilo, koje vrijedi ne samo za Maradonu, nego i za 99% nogometaša! Treba ih gledati 90 minuta na nogometnom travnjaku i poslije zaboraviti. Bitni su samo onih 90 minuta utakmice! Ostalo ignore!

RO
roland
22:32 04.02.2021.

Dajete budite pametni! Diego je šmrkao kokain od 1985.do 2020.U enormnim količinama! I sad je neki anonimni doktor kriv jer je pokojni Maradona popio pivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije