Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braća Sinković

Izašli iz izolacije! Trener olimpijskih pobjednika to nije vidio 45 godina

Martin i Valent Sinković
Foto: Dražen Brajdić
1/6
27.04.2020.
u 09:07

Kako to obično biva, za prva tri proljetna kruga na jarunskom jezeru, Valent i Martin zaradili su žuljeve

Nakon šestotjedne pauze olimpijski pobjednici Valent i Martin Sinković u dvojcu bez kormilara ponovno su na vodi.

Iz epidemioloških razloga i u sklopu sportskog centa Jarun sportašima je bilo zabranjeno trenirati, pa su ponajbolji svjetski veslači s oduševljenjem dočekali odluku Vlade RH i Nacionalnog stožera Civilne zaštite o otvaranju sportskih objekata za sportaše prve i druge kategorije.

Martin i Valent Sinković
1/9

Kako je rekao njihov trener Nikola Bralić, bio je to medijski najposjećeniji trening u 45 godina njegove trenerske karijere, što pak govori i o statusu braće Sinković, ali i o silnoj želji da se nešto počne u sportu događati.

Kako to obično biva, za prva tri proljetna kruga na jarunskom jezeru, Valent i Martin zaradili su žuljeve, no to je nešto čime se oni suočavaju svako proljeće pa tako i sada prigodom izlaska iz treninga karantenskog tipa.

Jedino veslačko natjecanje koje je najavljeno za ovu godinu jest europsko prvenstvo u listopadu koje će braći Sinković i treneru Braliću služiti kao orijentir u planiranju i programiranju treninga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije