Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ČESTITKA

Iz Međugorja se javio i Mamić te poslao poruku vatrenima

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/6
12.07.2018.
u 07:17

Slavlje vatrenih trajalo je do dugo u noć, a čestitke stižu sa svih strana.

Hrvatska je preživjela novu dramu u Rusiji. U Moskvi smo nakon 120 minuta s 2:1 pobijedili Engleze i poslali ih kući.

Slavlje vatrenih trajalo je do dugo u noć, a čestitke stižu sa svih strana.

Jedna od njih stigla je i iz Međugorja, gdje se od hrvatskog pravosuđa sklonio nepravomoćno osuđeni Dinamov savjetnik Zdravko Mamić.

- Ako ovo sanjam, molim vas da me ne budite! Još jednom se pokazalo ono što uvijek ističem – hrvatski nogometaši su ono najbolje što Hrvatska ima! HVALA VAM JUNACI!Vi igrajte, a ja ću moliti za vas - Mamićeva je poruka vatrenima.

>> Pogledajte slavlje iz svlačionice vatrenih

Hrvatska - Engleska
1/6

Komentara 76

Avatar arhaika
arhaika
07:34 12.07.2018.

U ovom uspjehu ima Mamic poprilicne zasluge!

GO
Gomila
07:28 12.07.2018.

Mamicu srce Hrvatsko

Avatar Toni Broo
Toni Broo
07:56 12.07.2018.

Mamić je udario temelje ove reprezentacije! Doveo je Modrića u Dinamo i brinuo o njemu kada su ga u Hajduku otpisali. Brinuo je o Lovrenu kad je izbjegao iz BiH, Mamić je stvorio 70% igrača ove repke, zato je od strane Ostojića, Cvitana i Milanovića zlouporabama represivnog aparata organiziran udar na Mamića, htjeli su da se sve uruši kao kula od karata, ali Bog nije dao ljevičarskom zlu da uništi dobro! Dali su jugo-ljevičari zadatak Cvitanu da uništi duh reprezentacije, nacionlni ponos i zanos, zato je montirani sudski proces morao biti gotov tik pred svjetsko prvenstvo. Toliko podlosti, medijske hajke, laži, zlouporaba pravosuđa je neviđen na ovim prostorima. Mamiću su kršena ustavna prava jer mu nije omogućeno suđenje u mjestu stanovanja. Tužitelj Mišković koji je potpisao optužnicu nema za to stečena prava. Sudski vještak Oručević koji je vještačio Mamićev predmet je zadnjih godinu i pol nevažeći vještak. Dinamo je po zakonu pravna osoba, a ne privatni klub dioničara i kad Dinamo tvrdi da nije oštećen, znači nema štete ni kaznenog djela. Sve su to elemeniti, a ima ih još, zbog koji ne može doći do pravomoćne presude! Cvitan se previše zaigrao sa pomno odabranim sucima u Osijeku i mora znati da postoji još vrhovni, a najvažnije sud u Strasbourgu koji je cijepljen od mržnje, zlouporaba, politike, medijske hajke i drži se samo zakona i prava. I da, Bog sve vidi, ovaj uspjeh Hrvatske i Modrića nije slučajan, molitve iz Međugorja pobjeđuju ateističko ljevičarsko zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije