Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetio prokletu klupu
Povratak na članak

Iz Dinama je Bobek 1972. pobjegao!

Stjepan Bobek nikad nije igrao za Dinamo, ali je zato sjeo na maksimirsku klupu 1972. godine.

Komentari 2

B2
bordon 2
11:49 23.08.2010.

Purgeri! Ovo Vam je gorka istina kakvi ste. Čak ni Vaš Štef nije mogao izdržati među Vama. Pobjegao čovjek glavom bez obzira. I nije htio da se vrati 90-ih u Zagreb iz Beograda jer je valjda zaključio da ste veći cigani i od BG-cigana. Jednom prigodom sam imao priliku pričati sa čovjekom koji je dosta dugo radio u YU fudbalu (tako se tad govorilo) i pričam mu ja kako Dinamo tu nije mogao do titule jer je gospodski klub. Čovjek mi se nasmijao i rekao. Kakav \'\'gospodski klub\'\' čovječe. To je najciganskiji klub bio u bivšoj državi koji je redovno imao nanesposobnije ljude koji su ga vodili (iznimka 1982. godina). A bili su nesposobni jel su lizali guzicu onima u BG - a da to oni puno puta nisu ni tražili! A danas! Danas modri \'\'ulaze u suce\'\' Ali samo one domaće. Zato vani redovno ispadaju.

VL
Avatar hucika
hucika
23:00 23.08.2010.

bordon2 ti si jadna iskompleksirana budala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.