Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetio prokletu klupu

Iz Dinama je Bobek 1972. pobjegao!

Stjepan Bobek (1)
VL
23.08.2010.
u 09:32

Stjepan Bobek nikad nije igrao za Dinamo, ali je zato sjeo na maksimirsku klupu 1972. godine.

I nije dugo izdržao, kao ni mnogi poslije njega - sam je otišao s puno gorčine.

– Ne mogu se oteti opsesiji da su me pojedini igrači bojkotirali, neki su dolazili na utakmicu pod gasom. Nisam izdržao, pukao sam i unatoč tome što me predsjednik, dobri Vid Ročić, zadržavao, s gorčinom sam pokupio pinklec i utekao iz Zagreba – ispričao je jednom Štef Bobek.

Ključne riječi

Komentara 2

B2
bordon 2
11:49 23.08.2010.

Purgeri! Ovo Vam je gorka istina kakvi ste. Čak ni Vaš Štef nije mogao izdržati među Vama. Pobjegao čovjek glavom bez obzira. I nije htio da se vrati 90-ih u Zagreb iz Beograda jer je valjda zaključio da ste veći cigani i od BG-cigana. Jednom prigodom sam imao priliku pričati sa čovjekom koji je dosta dugo radio u YU fudbalu (tako se tad govorilo) i pričam mu ja kako Dinamo tu nije mogao do titule jer je gospodski klub. Čovjek mi se nasmijao i rekao. Kakav \'\'gospodski klub\'\' čovječe. To je najciganskiji klub bio u bivšoj državi koji je redovno imao nanesposobnije ljude koji su ga vodili (iznimka 1982. godina). A bili su nesposobni jel su lizali guzicu onima u BG - a da to oni puno puta nisu ni tražili! A danas! Danas modri \'\'ulaze u suce\'\' Ali samo one domaće. Zato vani redovno ispadaju.

Avatar hucika
hucika
23:00 23.08.2010.

bordon2 ti si jadna iskompleksirana budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije