Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK RASPRAVA

Iz Cibone odgovorili na prozivke: Iskrivljuju se činjenice i nadzor inspekcije!

Zagreb: U KC Dražen Petrović odigrana utakmica ABA lige između Cibone i Partizana
Slavko Midzor/PIXSELL
18.10.2021.
u 16:40

- U nalazu sportske inspekcije nigdje se ne navodi niti spominje prekršajna odgovornost Kluba i odgovorne osobe Kluba.

Košarkaški klub Cibona odlučila se putem službenih kanala demantirati "neistine i iskrivljavanje činjeničnih utvrđenja od strane jednog portala i stanovite udruge vezane uz nalaz nadzora sportske inspekcije, koji je pokrenut na zahtjev pojedinih članova te iste udruge, a koji kontinuirano podnose prijave protiv KK Cibona te obmanjivanjem javnosti neistinama ruše ugled Kluba."

- Radi otklanjanja neosnovanih optužbi KK Cibona objavljuje cjelokupni nalaz sportske inspekcije nakon provedenog nadzora - navode u Ciboni i dodaju da su iz njega razvidne sljedeće činjenice, dio kojih je već ranije objavljen na mrežnim stranicama Kluba:

"1. U nalazu sportske inspekcije nigdje se ne navodi niti spominje prekršajna odgovornost Kluba i odgovorne osobe Kluba.

15.10.2021., Zagreb - U KC Drazen Petrovic odigrana utakmica ABA lige izmedju Cibone i Partizana. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

2. Provedenim inspekcijskim nadzorom je utvrđeno kako ne postoje zakonske osnove za izdavanje upravne mjere zabrane obavljanja poslova direktora Kluba i osobe ovlaštene za zastupanje Kluba te nisu utvrđene druge nepravilnosti iz djelokruga rada sportske inspekcije, a vezano za predmet nadzora.

3. KK Cibona je objavio financijsko izvješće u skladu sa zakonskim odredbama i u zakonskom roku.

4. Svi treneri zaposleni u Klubu ispunjavaju propisane uvjete za obavljanje poslova.

5. KK Cibona je postupio u cijelosti u skladu s obvezom utvrđenja zdravstvene sposobnosti svih igrača Kluba od najmlađih kategorija do seniorske momčadi.

6. Skupština KK Cibona je 11. listopada 2021. godine donijela odluku o jednoj minimalnoj dopuni Statuta kojima je isti u potpunosti usklađen s tumačenjem sportske inspekcije na dan nadzora (tempi passati).

7. Sportska inspekcija je nedvojbeno utvrdila u zaključnom dijelu inspekcijskog nalaza da za gospodina Domagoja Čavlovića “ne postoje zakonske osnove za izdavanje upravne mjere zabrane obavljanja poslova direktora Kluba."

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkser2
07:08 20.10.2021.

heheh..Čavković, Antunović, Lovrić..sve istaknuti sportski "djelatnici"... teškom mukom, sposobnošću i znanjem došli u Cibonu, heheheh...čistunci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije