Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra - Osijek 1:1

Ivušić častio Bočkaja za rođendan i Osijeku poklonio bod

Istra - Osijek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/11
23.07.2017.
u 23:20

Nakon dva kola Osijek je šesti s dva boda, dok je Istra 1961 sedma s jednim.

Osijek je i u drugom kolu osvojio mršavi bod (1:1) kod momčadi kojoj se predviđala borba za ostanak. Najprije je Osijeku Rudeš otkinuo dva boda, a sada je to uspjela i Istra 1961, pa Zekićeva družina već sad zaostaje četiri boda za Rijekom i Dinamom.

Osijekov je trener Zoran Zekić opet izmiješao sastav, priprema se za PSV, pa će tako i ostati u Puli i iz nje putovati u Nizozemsku. Istra je povela u 27. minuti. Nakon ubačaja Miloša, Matjaž je prebacio glavom, a tamo je sam bio Nikola Maksimović i mirno pogodio.

Osijek u prvom dijelu nije stvorio ni jednu priliku, počeo je bolje igrati tek u drugom poluvremenu. No, do tog jednog boda došao je s puno sreće. Petar Bočkaj u 83. je minuti opalio s 30 metara, a lopta je vrataru Ivušiću prošla kroz ruke i noge te je tako počastio Bočkaja za njegov 21. rođendan.      

Nakon dva kola Osijek je šesti s dva boda, dok je Istra 1961 sedma s jednim. Na vrhu su Dinamo i Rijeka sa po maksimalnih šest bodova, dok su Lokomotiva i Cibalia na dnu bez bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije