Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Munchen

Ivo Karlović ispao već u prvom kolu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.05.2018.
u 14:50

Tijekom čitavog dvoboja Karlović nije uspio osigurati niti jednu "break-loptu".

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Münchenu, uspješniji od njega je na startu turnira bio Nijemac Philipp Kohlschreiber sa 7-5, 6-4 nakon sat i 16 minuta igre.

Kohlschreiberu je za četvrtu pobjedu u šestom međusobnom dvoboju protiv Karlovića bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu. Nakon što nije iskoristio prve četiri prilike za oduzimanje servisa, jednu u prvom gemu, te 0-40 u sedmom, Kohlschreiber je iskoristio petu priliku za prednost od 6-5 nakon koje je odservirao za osvajanje prvog seta.

U drugom setu 34-godišnji Nijemac je oduzeo servis 39-godišnjem Karloviću kod rezultata 2-2 i mirno zadržao tu prednost do kraja. Tijekom čitavog dvoboja Karlović nije uspio osigurati niti jednu "break-loptu".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije