Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Ivo Brzica obranio peterac a branio je i Ivan Pisk

mladost, primorac
Goran Kovačić
04.11.2009.
u 23:29

Vaterpolisti Mladosti imali su lagani posao u petom kolu Jadranske lige. Ugostuili su POŠK, jednog od pretendenta za posljednje mjesto, i pobijedili ga s 15:4 (6:0, 2:1, 4:1, 3:2).

Učitelj žabaca Emil Nikolić u vatru je bacio mlađe snage, ali i poletarci Mladosti bili su prejaki za vršnjake iz momčadi Siniše Školnekovića.

U posljednjoj je četvrtini tako na vrata stao Ivan Pisk i s nekoliko finih obrana pobrao pljesak oko 150 gledatelja. Nastavio je tako niz odličnih obrana Ive Brzice, koji je branio od početka i između ostalih udaraca obranio i peterac.

Medveščak je pružio žestok otpor Mornaru na gostovanju u Splitu ali je ipak poražen minimalno, sa 7:8.

Ostali rezultati: Jadran (HN) - Cattaro 11:8, Šibenik - Primorje 9:8. Jug je bio slobodan.

Poredak: Jadran (HN) 10, Budva 10, Mladost 10, Jug 8 (-1), Primorac 8 (-1), Cattaro 4 (-1), Šibenik 4 (-1), Mornar 4 itd.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije