Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAK KOMENTAR

Ivković: Pretjeruju s Gvardiolom, u 50 godina u nogometu nisam čuo da nekog toliko forsiraju

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
Lee Smith/REUTERS
09.11.2023.
u 08:34

Najviše se Ivković referirao baš na hrvatske reprezentativce, a zanimljiv je bio njegov komentar o pozitivnim reakcijama nogometne javnosti na igre Gvardiola

Nakon 3:1 pobjede Manchester Cityja protiv švicarske momčadi Young Boys u četvrtom kolu nogometne Lige prvaka, momčad Pepa Guardiole je došla do maksimalnih 12 bodova i osigurala prolazak u nokaut fazu. 

U susretu je briljirao Norvežanin Erling Haaland s dva pogotka, a oba hrvatska reprezentativca, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, bila su u početnoj postavi Cityja. 

Susret je u emisiji HRT-a prokomentirao Tomislav Ivković (63), bivši hrvatski vratar te nogometni trener koji nerijetko gostuje u TV emisijama kao stručni sukomentator.

Najviše se Ivković referirao baš na hrvatske reprezentativce, a zanimljiv je bio njegov komentar o pozitivnim reakcijama nogometne javnosti na igre Gvardiola.

- Teško je više gledati da je čudo svaka lopta koju Gvardiol doda. Definitivno pretjeruju jer više nemam riječi. Još nisam doživio da o jednom igraču tako pričaju i forsiraju ga, a u nogometu sam 50 i nešto godina. Ali drago mi je zato što je naš igrač - poručio je Ivković, pa prokomentirao i Kovačića:

- Kovačić je odigrao dobru utakmicu. Imao je fantastičan pas u prvom poluvremenu. Dobro su igrali, toliko lagano i jednostavno, čak je i Foden odigrao dobru utakmicu. Jednostavno su bili toliko dominantni - rekao je Ivković.

Komentara 15

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
14:31 09.11.2023.

Gospon Ivković - u tih 50 godina koje si ti u nogometu nije bilo ni jednog Joška Gvardiola. Takva dimenzija igranja nogometa na njegovoj poziciji jednostavno nije postojala!

T2
Tomo_20
09:39 09.11.2023.

Bas ti golmane imas pojima mozes mislit!!!

BL
blackeder2022
21:05 09.11.2023.

Sve je to biznis.Ne laje pas nikad radi sela,pa tako ni City !Sve će se to debelo u budučnosti naplatiti,od osmijeha ,do dresova,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije