Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOSI PROTIV ZAGREBA

Ivković: Da sam na Mamićevu mjestu, kupio bih Budimira

09.03.2014., Stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 25. kolo, NK Lokomotiva - NK Zadar. Ante Budimir.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.08.2014.
u 13:15

– Teku posljednji Budimirovi dani na Kajzerici, zabio je već pet golova. To je, na žalost, Lokomotivina stvarnost, kaže Ivković

Iako je novi gradski derbi pred vratima, trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića još peče prošlotjedni poraz od Dinama...

– Cijeloga sam tjedna bijesan i ljutit zbog načina na koji smo izgubili utakmicu, to je teško probavljivo! Posebno me boli što su nas nakon te utakmice neki nazvali "prodanim dušama", a to je nešto najgore što ti se može dogoditi u nogometu. Stoga želim da protiv Zagreba dobrom igrom sve okrenemo naglavačke i pokažemo da je onakav poraz bio samo slučajnost – pričao je Ivković.

U sastavu lokosa neće biti ozlijeđenog Doležala (sljedećeg će tjedna početi trenirati), a Ivković kaže:

– Manjak agresivnosti u zadnjih desetak minuta utakmice s Dinamom odveo nas je u poraz. Neki igrači, ne promijene li svoj pristup i ne budu li agresivni, blizu su izlaznih vrata – rekao je Ivković i osvrnuo se na svog napadača Antu Budimira:

– Teku posljednji Budimirovi dani na Kajzerici, zabio je već pet golova. To je, na žalost, Lokomotivina stvarnost, a Budimir već ima nekih inozemnih ponuda. No da sam na mjestu Zdravka Mamića, odmah bih ga kupio i doveo u Dinamo, ne bih dopustio da ode van! Takvoga napadača Dinamo nema – nordijski tip igrača, snažan i visok, zna čuvati loptu i zabiti gol. K tome ima onu bosansku lucidnost (Budimir je rođen u Zenici 1991. godine, nap. a.) koja mu daje posebnost – kaže Ivković.

>>Ante Budimir: Zahvalan sam Lokomotivi, no vrijeme mi je za novi iskorak

>>Soudani donio veliki preokret, Dinamo od 1:3 došao do 4:3!

Komentara 6

Avatar rajetin
rajetin
14:30 01.08.2014.

A pošto je taj Bosanac nordijskih kvaliteta?

ZI
zinedine
15:43 01.08.2014.

Ivković je u pravu. Dinamo je na ljeto trebao kupiti Budimira jer je odličan igrač i strijelac. Odigrao je odlično prošlu sezonu i vjerujem da bi bio puno bolje rješenje od Radonjića, za kojeg je i sam Pamić rekao da će mu trebati barem godina dana treninga i igranja da bi bio pravi igrač za Dinamo.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:17 01.08.2014.

Ivkoviću Budimir je Mamićev igrač a ne tvoj...Samo ga pozove i igra u Maksimiru....i bez love za prijelaz...Pa to je jasno i pticama sa grane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije