Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA ST. PAULIJA

Ante Budimir: Zahvalan sam Lokomotivi, no vrijeme mi je za novi iskorak

Ante Budimir i Jozo Simunovic
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
27.07.2014.
u 10:45

Sjajno je igrao protiv Dinama Budimira želi njemački drugoligaš St. Pauli, dok mu lokosi nude novi ugovor.

U modi su igrači iz - Zenice. Liverpool je upravo dao pravo bogatstvo za Lovrena, a Lokomotivin napadač Ante Budimir (23) postigao je hat-trick u utakmici s Dinamom. Sjajna predstava majstora s Kajzerice, bivšega igrača zaprešićkog Intera.

Pogotke je posvetio svojoj obitelji.

- Tri gola za tri cure u obitelji, mamu Janju i sestre Irenu i Renatu. I djevojku, naravno! - brzo je dometnuo.

Je li mu ovo bila najbolja utakmica u karijeri?

- Super utakmica, jedna od boljih.

Pet pogodaka u dva kola, prvi strijelac hrvatske lige.

- Jednom sam zabio četiri gola na startu, kad sam postigao hat-trick u dresu Intera.

Ibanez zaslužio crveni

Budimir smatra da nije zaslužio žuti karton.

- Ibañez je zaslužio crveni karton. Ne radi duela, već radi udarca koji je uslijedio. Sudac je to trebao vidjeti, malo mi je smiješno što na kraju i ja imam žuti - rekao je Budimir te dodao:

- Ozlijeđen sam izlazio iz igre, tužan sam zbog toga, možda mi je to bila posljednja utakmica u dresu Lokomotive.

Na stolu je ponuda njemačkoga drugoligaša St. Paulija, ali i produljenje ugovora s lokosima.

- Tko zna, možda i produljim ugovor, iako, ljudima u klubu rekao sam da bih htio veći izazov i razvijati se kao igrač i kao osoba. Ne kažem da se ovdje ne razvijam jer mi je Lokomotiva puno toga dala, ali ipak osjećam da je vrijeme za nešto novo - zaključio je Budimir, mladić čija je vrijednost danas 950.000 eura.

No, kada postignete hat-trick protiv Dinama, odjednom postanete zanimljivi i klubovima iz liga Petice. Ante Budimir u 1. HNL i Hrvatskom kupu od 2010. godine nastupio je 98 puta i postigao 39 pogodaka.

Neće biti rekorder

I premda je centarfor izbrušenoga osjećaja za gol, igrač kakvi su na tržištu najtraženiji, ni transfer od milijun eura u Njemačku ne bi ga doveo do rekordne brojke u Lokomotivi. Nikada ne biste pogodili, ali taj je klub do sada najbolje poslove radio s Dinamom prodavši mu Brozovića za 2,4 te Attu i Puljića za po 1,2 milijuna eura. Budimir Dinamu nije bio zanimljiv, radije je izabrao Radonjića iz Istre...

>> Soudani donio veliki preokret, Dinamo od 1:3 došao do 4:3!

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
22:01 27.07.2014.

Kada je Ante uz Boga i domoljublje metnul unutra tri gola u Dinamov ceker postalo je jasno da če uskoro postati svoj na svome vanka balkana i balkanlanda..

CA
canajrasim
17:11 27.07.2014.

Nikada ne biste pogodili, ali taj je klub do sada najbolje poslove radio s Dinamom prodavši mu Brozovića za 2,4 te Attu i Puljića za po 1,2 milijuna eura. Budimir Dinamu nije bio zanimljiv, radije je izabrao Radonjića iz Istre... >>> Tvrde oni iz Hajduka da je Lokomotiva Dinamo II. OK onda su ti igraci trebali doci u Dinamo besplatno. Ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije