Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Ivica Olić ponovno trenira nakon sedam i pol mjeseci

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERM
AFP
28.06.2011.
u 15:57

Hrvatski reprezentativac i Bayernov napadač Ivica Olić vratio se treninzima nakon sedam i pol mjeseci

– Dugo sam čekao ovaj trenutak. Izdržao sam cijeli trening i zbog toga sam vrlo sretan – istaknuo je Olić te navijačima poručio da će spremno dočekati novu sezonu. Hrvatski je napadač ozlijedio koljeno te je morao na operaciju. Novi trener Jupp Heynckes zadovoljan je Olićevim povratkom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije