Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVLJENI SKIJAŠ

Ivica Kostelić se vratio iz Japana: Tamo nema mjera opreza zbog koronavirusa

ivica Kostelić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
25.02.2020.
u 15:19

- Nismo imali nikakve posebne mjere. Naravno, prali smo ruke češće nego inače, neki od nas su nosili maske, ali što se službenih mjera tiče nismo primijetili ništa - rekao je Kostelić

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić bio je proteklog vikenda u Japanu gdje je svjedočio prvom mjestu Filipa Zubčića u utrci Svjetskog kupa u veleslalomu. Ivica se osvrnuo na mjere opreza u Japanu zbog koronavirusa.

- Nismo imali nikakve posebne mjere. Naravno, prali smo ruke češće nego inače, neki od nas su nosili maske, ali što se službenih mjera tiče nismo primijetili ništa - rekao je Kostelić za GOLD FM.

Postoji li mogućnost otkazivanja utrka zbog koronavirusa?

- Za sada nema nikakvih informacija o tome, ali čujem da se odgađaju sportski događaji itd. Mislim da postoji mogućnost da se otkaže i to finale Svjetskog kupa koje se trebalo održati u Cortini d’Ampezzo, ali o tom potom.

Kostelić je zatim prokomentirao Zubčićev uspjeh.

- Generalno se tu više radi o pristupu koji je ove sezone ozbiljniji kod njega. Slijede utrke u Hinterstoderu, Kranjskoj gori i Cortini d’Ampezzo, a sad već svi pričaju o Kristalnom malom globusu i tako dalje. Mislim da s tim ne treba biti opterećen. Filip je već došao do ovako visoke pozicije u ukupnom poretku veleslaloma upravo zbog toga što nije ništa planirano unaprijed, nisu se postavljali veliki ciljevi, tako da je najbolje ići i dalje od utrke do utrke, od vožnje do vožnje i na kraju ćemo vidjeti.

Ivica je za kraj otkrio kako provodi slobodno vrijeme.

- Sinovi su uvijek jako sretni kad se vratim doma, imamo neke svoje igre koje igramo, odlazimo u prirodu često, družimo se što više možemo i uživamo. Janica je isto doma, mislim da se potpuno posvetila odgoju svojeg sina i uskoro idemo opet na skijanje zajedno, tako da se često družimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije