Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veleslalom u Kranjskoj Gori
Povratak na članak

Ivica Kostelić iskren: Veselim se što sam uopće na stazi

Ivica Kostelić solidno je odradio prvi nastup nakon oporavka od ozljede koljena. U veleslalomu u Kranjskoj Gori nakon prve vožnje držao je 23. mjesto, a u drugoj je odvozio malo slabije, te je u cilj ušao peti. Na kraju je završio 25.

Komentari 6

FC
fcod
20:47 10.03.2012.

Čitam ove komentare i donekle se slažem Jednostavno previše je peha ove godine, ali najveći peh su defintivno Fischer skije za brze discipline! Aprsolutno se slažem da one odnose bar sekundu po trci, a ponegdje i više. Ako skinete 11 sekundu na svaki spust, ali i super-G koji je Ivica vozio, ne bi bilo postolja, ali bilo bi bar 200 bodova više. Dakle, i sa ozljedom bi Ivica bio u realnoj utrci za veliki globus. No sve je to \"ki bi da bi\", a realnost je da Ivica nije zdrav trenutno. Držmo mu fige za slalom i nek se dobro odmori i pripremi za iduću sezonu

VL
TA
tapiros
10:55 10.03.2012.

Svaka čast nakon svega!

VL
DU
Deleted user
13:51 10.03.2012.

Hirscher je odmaknuo 54 bodova danas a Ivica se priblizio za 6 bodova Feuzu. Ipak Feuz ima 201 bodova prednosti sto znaci i ako Ivica pobjedi oba slaloma nema sansu za veliki globus jer je jedan bod iza. Dobro ostalo je jos jedan veleslalom gdje Ivica moze lako doci do 10 bodova( a Feuz 0)ali jos ima jedan spust i jhedan superveleslom gdje je skoro nemoguce da Feuz uzme ispod 60 bodova ukupno i zato mislim da nek Ivica se koncentrira za kristalni globus u slalomu. Svakako je 6 bodva danas vise nego ocekivano. Slazem se s tapiros.

VL
Avatar germanikus
germanikus
14:33 10.03.2012.

Ivica je nažalost{ne samo po mom mišljenju }nepotrbno forsirao spust{rezultat nikakav} Daje vozio spust samo zbog kombinacije i štedio ionako oštećena koljena bilo bi mu sigurno pametnije!I trebalo bi druge godine na svakoj utrci slaloma postaviti{od strane hrvatske ekipe} kod svakih vrata kamere jer je Hirscher nedvojbeno najmanje dvije utrke zahaklao i stime ukrao!!!!!!U Zagrebu zbog haklanja nisu mogli dići galamu zbog sponzora!!!!!

VL
DU
Deleted user
15:55 10.03.2012.

germanikus. Djelomicno si u pravu ali cinjenica je da Iviceve skije Fisher su ocajne ove godine u spustu. On je zbog skija barem izgubio sekundu po utrki u spustu.

VL
Avatar germanikus
germanikus
20:28 10.03.2012.

Budala Upravu si..... i baš zbog te činjenice me čudi zašto je forsirao spust ako znamo koliko spustaške utrke na nekim pistama kao što je bilo u Sočiju opterećuju zglobove!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.