Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi do 20 godina

Ivica Grnja: Probleme su nam radili naši, a ne strani klubovi

'02.06.2011., Podstrana - Hrvatski nogometni reprezentativci vratili su se oko 11 sati iz Supetra brodom La Perla u hotel Le Meridien Lav gdje su boravili i uoci odlaska na pripreme. Ante Vukusic.  Ph
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
08.06.2011.
u 09:56

Pripreme za Svjetsko prvenstvo počinju 15. srpnja u Svetom Martinu na Muri i do odlaska u Kolumbiju, 26. srpnja, reprezentacija će odigrati dvije utakmice

Ivica Grnja, izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije, mogao je mirno ručati nakon uspješnog sastanka u HNS-u i dogovora o pripremama i odlasku na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiju. No, nije mu baš sve dobro sjelo.

– U HNS su došla službena priopćenja da klubovi na tu akciju ne puštaju Vrsaljka i Vukušića. Obrazloženo je da su ti igrači potrebni svojim klubovima u europskim natjecanjima. Samo se nadam da će to biti i jedini otkazi. Zanimljivo je da inozemni klubovi u kojima nastupaju naši igrači nisu pravili probleme – istaknuo je Grnja.

Hajdukova prva špica Ante Vukušić mirno se odmara nakon teške i naporne sezone, a dan nakon poraza hrvatske mlade reprezentacije od Gruzije proslavio je 20. rođendan.

– Hajduk je tako procijenio, u vrijeme SP-a čeka nas utakmica s Barcelonom i, što je i najvažnije, kvalifikacije za Europsku ligu. Reprezentacija je kvalitetna i bez Šime i mene, i postići će dobar rezultat – zaključio je Vukušić.

Pripreme počinju 15. srpnja u Svetom Martinu na Muri i do odlaska u Kolumbiju, 26. srpnja, reprezentacija će odigrati dvije utakmice. Jedna je već dogovorena, s Čakovcem.

Hrvatska u skupini igra u gradu Armeniji, naši igrači bit će smješteni s ostalim reprezentacijama u kampu čiju je gradnju financirala Fifa – rekao je Ivica Grnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije