Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK INTERA

Ivanu Perišiću ponuđen ugovor karijere!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
03.09.2017.
u 00:30

U ugovoru piše da će zarađivati milijun i pol eura više na godišnjoj razini, odnosno 4,7 milijuna.

Ostanak u Interu Perišiću je donio novi ugovor koji on još mora potpisati, unatoč tome što mu trenutačni vrijedi do 2020. godine. U ugovoru piše da će zarađivati milijun i pol eura više na godišnjoj razini, odnosno 4,7 milijuna.

To ga po plaći smješta odmah iza Maura Icardija, najplaćenijeg među igračima toga talijanskog kluba, koji zarađuje pet milijuna eura godišnje. Kako bi se osigurali od Perišićeva eventualnog odlaska, uprava Intera podigla je i njegovu odštetnu klauzulu.

S dosadašnjih 55 milijuna eura, koji su zadali glavobolju Manchester Unitedu, a posebno Joséu Mourinhu, u novom su je ugovoru postavili na 70 milijuna eura. Osim Perišića, novu je odštetnu klauzulu dobio i Icardi za kojeg će potencijalni kupci izdvojiti 110 milijuna eura. 

Komentara 4

KO
kontraš
07:06 03.09.2017.

kao ovo ono hoce ga MU , kad on samo 3,5 milke godisnje.....

UU
uhljeb u holdingu
01:45 03.09.2017.

Šta si narod koji radi za bijedu negdje misli kad čita kolike pare se razbacuju na gluposti i priglupe igrače. Ljudi navijaju, svade se i tuku dok ovi ležerno otvaraju račune u poreznim oazama i živo ih boli za državu i sve drugo pa tako i za navijače.

QU
quovadis
18:16 03.09.2017.

Zasto? Za hurac je. Nije nista pokazao protiv Kosova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije