Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujedinjeni

Veterani Uniteda i Barce igraju za žrtve terorističkih napada

Ruud van Nistelrooy
Foto: Press Association/Pixsell
30.08.2017.
u 17:46

Igrači će na dresovima umjesto svojih imena imati natpise MANCHESTER i BARCELONA u spomen na poginule.

Bivši proslavljeni nogometaši Manchester Uniteda i Barcelone u subotu će na Old Traffordu odigrati humanitarnu utakmicu u spomen na žrtve nedavnih terorističkih napada u tim gradovima.

U Manchesteru su 22. svibnja na koncertu američke pjevačice Ariane Grande poginule 22 osobe, a još 250 ih je ozlijeđeno u samoubilačkom terorističkom napadu u Manchester Areni, dok je 17. kolovoza u najpoznatijoj ulici u Barceloni Rambli terorist kamionom pregazio 14 osoba i još najmanje 150 ozlijedio.

Igrači će na dresovima umjesto svojih imena imati natpise MANCHESTER i BARCELONA u spomen na poginule.

Za Manchester United će nastupiti i Edwin van der Sar, Wes Brown, Park Ji-Sung te Ruud van Nistelrooy, a za Barcelonu između ostali i Eric Abidal, Edgar Davids, Gaizka Mendieta te Patrick Kluivert.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije