Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK POSEBAN

Ivano Balić se napokon oglasio pa izazvao reakcije rukometnih legendi

Slavko Midzor/PIXSELL
03.04.2021.
u 16:38

Time je izazvao reakcije rukometnih legendi Andreasa Palicke i Laszla Nagyja.

Ivano Balić bio je kandidat za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, ali tu priliku ipak je dobio Hrvoje Horvat, kojem će ponajbolji rukometaš svih vremena asistirati.

Tu poziciju dobio je nakon neuspjeha reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju, a bogatim iskustvom trebao bi pomoći igračima napraviti nešto više u rezultatskom smislu kroz naredni period.

Inače, poznat je po samozatajnosti i držanju privatnog života za sebe, ali malo je odstupio od toga ovih dana jer napunio je 42 godine. Rođen je na dan koji možda objašnjava njegovu vrckavu i nepredvidljivu osobnost - 1. travnja.

U objavi je jednostavno napisao "Hvala svima na lijepim željama." pa dodao "hashtag" #zivikaodasanjas.

Time je izazvao reakcije rukometnih legendi Andreasa Palicke i Laszla Nagyja, koji su mu čestitali rođendan.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije