Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Ivano Balić danas bira novog izbornika

Ivano Balić
Sanjin Strukić/PIXSELL
10.02.2015.
u 10:00

Hrvatski rukometni savez nema tako velik budžet da uzme vrhunskog stranog trenera ili domaćeg koji bi tražio golem novac.

Delegacija Hrvatskog rukometnog saveza – predsjednik Sandi Šola, dopredsjednik Zoran Gobac i glavni tajnik Damir Poljak – danas će se u Frankfurtu sastati s Ivanom Balićem zbog konačnog dogovora. Naime, Ivano bi trebao prihvatiti posao koordinatora za muški rukomet. No, kako trenutačno nemamo muškog izbornika, Ivano će morati, prihvati li posao, odmah istaknuti svojeg kandidata o kojem će raspravljati Upravni odbor HRS-a.

Bit će veliko iznenađenje ako Ivano ne predloži Zvonimira Serdarušića za izbornika, a Peru Metličića za trenera reprezentacije. No, što ako PSG nagovori Noku da potpiše za bogati francuski klub i to na inzistiranje Nikole Karabatića, koji bi se iz Barcelone sljedeće sezone preselio u Pariz?

– To je stara priča i ne bojim se da će se to realizirati – istaknuo je Gobac dodavši:

– Činjenica je da je Noka jako dobar s Karabatićima već duže vrijeme. Uostalom, prihvatio je posao u Aixu samo kako bi pomogao Luki koji tamo igra – zaključio je Gobac.

A što će se dogoditi ako Serdarušić prihvati bogatu ponudu šeika Hamada bin Khalife al-Thanija, vlasnika pariškog kluba?

Onda će se čelnici Saveza naći u velikom problemu. Metličić je preneiskusan, možda će onda rješenje biti Obrvan ili Perkovac?

>> Mozart vuče sve konce, Balić predlaže novog izbornika!

Komentara 1

Avatar docCL
docCL
14:35 13.02.2015.

Gobac nemoj pricati gluposti. Danima trubis po novinama i televiziji da je Serdarusic prestar i da zelis mladeg trenera. Znaci opet stela.Bitna je strucnost a ne starost ili mladost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije