Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV I KREŠIĆ

Ivanković: Vukojevićev povratak u Dinamo bio bi pun pogodak

Eduardo Vukojević (1)
Marko Prpić/Pixsell
22.10.2013.
u 09:50

– Ogija dobro znam, on je karakteran igrač, vođa na terenu kakav nama fali, kad bi se to realiziralo, bio bi to pun pogodak – smatra trener Dinama.

Dinamov trener Branko Ivanković ostao je na šest mjeseci bez Saida Husejinovića, stradali su mu ligamenti koljena i mora na operaciju. No, možda stigne pojačanje, ali ne iz Argentine.

– O tome biste morali pitati Zorana Mamića, ali koliko mi je rekao, ono što mu se sviđa, preskupo je. Neki koštaju pet milijuna eura, a mi to ne možemo platiti – kazao je Ivanković.

No, možda stignu Hrvati, primjerice Krešić i Vukojević?

– Oni su uvijek zanimljivi. Ogija dobro znam, on je karakteran igrač, vođa na terenu kakav nama fali, kad bi se to realiziralo, bio bi to pun pogodak.

Gazda Mamić kaže da Dinamo od 2004. nije bio u većoj krizi.

– Govorilo se o tome kad sam došao, zadatak je bio dići se. Nažalost, rezultat nas neće, a igra mora biti bolja, prespora je, spor je protok lopte.

Znate da je u Dinamu strpljenje s trenerima nepoznat pojam.

– Znam, kao i gotovo svugdje.

>> Vukojević: Ne pobijedimo li Island, nismo ni zaslužili ići na SP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije