Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL NA STRADUNU

Ivanišević: Vodit ću McEnroea na skrovita mjesta

McEnroe Ivanišević (1)
Grgo Jelavić/Pixsell
07.07.2010.
u 14:40

- Zaboravio sam imena tih skrovitih mjesta, javiti ću vam kada se sjetim - našalio se Zec s novinarima.

Pri kraju su posljednje pripreme za spektakularni teniski meč kojeg će Goran Ivanišević i John McEnroe odigrati na Stradunu. Radnici čak triju tvrtki postavljali su improvizani teniski teren koji će, radi ograničenosti prostorom, biti nešto uži od uobičajenog, odnosno teren će biti uobičajenih dimenzija za single mečeve, ali sa strana neće biti previše prostora. No, najvažnije je kako će sama podloga biti postavljena po svim propisima.

- Ista je podloga i na Zagreb Indoorsu i u Splitu povodom Davis Kup susreta sa Srbijom. Ipak, malo je sporija kako bi gledatelji mogli više uživati u tenisu - istaknuo je Goran Ivanišević koji se nije dao isprovocirati da je podloga sporija kako bi McEnroe mogao vratiti poneki njegov servis.

Dapače, prepun je Goran bio hvale za McEnroeov tenis, a John je komplimente vraćao istaknuvši kako je Dubrovnik jedan od ljepših gradova koje je posjetio.

- Jedino bi trebalo biti nešto manje gužve na ulicama, ali vidim da i domaćinima nisu te gužve previše drage - istaknuo je McEnroe koji se s obitelji dobro provodi u Dubrovniku dok se Ivanišević trudi biti što bolji domaćin.

- Ima i nekih skrovitih mjesta na koje vodim Johna. Koja su to mjesta? Joj, zaboravio sam imena, javiti ću vam kada se sjetim - nije Goran skrivao svoju poznatu duhovitost ne želeći novinare i fotoreportere dovesti tamo gdje je odlučio povesti svojeg velikog prijatelja.

U sklopu ovog teniskog susreta, koji se održava pod motom "Let's DU It" a koji za svrhu ima prikupljanje novca za dječji odjel Opće bolnice u Dubrovniku, Ivanišević i McEnroe su sudjelovali i na Kid's dayu održanom na teniskim terenima u Uvali Lapad. Tamo se igrao turnir za mlade uzraste, a s najboljima su dva legendarna tenisača izmjenila nekoliko udaraca. Inače, praktično sve ulaznice, od njih 615 koliko ih je pušteno u prodaju, su pronašle svojeg vlasnika.

Cijena od 1.000 kuna nije sprječila zaljubljenike u tenis da si priušte posjetu ovom jedinostvenom događaju. Organizatori kažu kako je bilo i dosta narudžbi od strane tvrtki i organizacija, prije svega Konzuma i Dubrovačko-neretvanske županije. Svi oni koji nisu toliko dubokog džepa, susret mogu pratiti na HTV 2 s početkom u 18 sati, a prijenos rade i mnoge druge televizije uključujući Eurosport.

Ključne riječi

Komentara 4

10
101lakeoswego
14:57 07.07.2010.

najpoznati galamdjija na suce i sve ostale protiv onog koji je slomio najvise reketa, jednome su bili krivi uvijek suci a drugome reket, ali kak god da bilo bilo ih je intereantno slusat, pogotovo ivanisevica koji je lomio rekete i psovao, sjecam ga se jednom u kaliforniji u finalu kad je odjednom povikao na hrvatski: jeba mu pas mater, sve dajem, nejde pa nejde, gubio je set ali je na kraju pobjedio hehehehehehehehehehehe

MA
Majur
17:02 07.07.2010.

Ivanisevic je ziva legenda....nikad necu zaboravit one dane kad je na australian open-u 1991g u proljece rekao organizatorima;\"ili igram pod Hrvatskom zastavom ili me nema\"......i na kraju je igrao....svaka cast djokovicu,izgleda i ponasa se decko fer,ali nikad dostici ivanisevica nece....

OB
-obrisani-
20:13 07.07.2010.

John McEnroe i Goran Ivanisevic su zive legende! Bravo za ovaj humanitarni match! Emire Fulurija, malo si fulao, a gdje ti je dan kada se igra? To je sutra: 8 srpnja 2010!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije