Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Ivanišević ponosan: Neka si uzea turnir koji ćaća nije zna'

Goran Ivanišević
Foto: instagram.com/goranivanisevicofficial
1/3
01.10.2020.
u 13:46

Mlađi Ivanišević osvojio je turnir u Karlovcu u mlađim kategorijama, a to prije 30 godina nije pošlo za rukom ni samom Goranu. Za to vrijeme, Novak osvaja Pariz...

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević  podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama sjajan uspjeh svoga sina.

Mlađi Ivanišević osvojio je turnir u Karlovcu, a to prije 30 godina nije pošlo za rukom ni samom Goranu.

"Neka si uzeo turnir koji ćaća pre 30 i kusur godina nije mogao osvojit! Manči pobjednik Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu", napisao je ponosni otac.

Doduše, ako smijemo primijetiti, nije loše osvojiti ni Wimbledon.

Goran je i sam prisustvovao turniru, a mnogi mališani iskoristili su tu priliku da se fotografiraju s idolom i ikonom tenisa ovih prostora.

Osim toga, u komentarima su se našli mnogi koji su napomenuli da je ovo možda sjajan pokazatelj da će Manči upravo očevim stopama pa ga možda čak i nadmaši.

 

A dok Ivanišević bodri sina, Novak Đoković, u čijem je stručnom stožeru i bivši hrvatski tenisač, odradio je prvi meč na pariškoj šljaci svladavši u tri seta (6-0, 6-2, 6-2) Šveđanina Mikaela Ymera, a sljedeći mu je protivnik Berankis iz Litve. Sigurni smo kako je osim zbog svog uspjeha sretan i zbog onoga koji je ostvario sin njegova trenera Gorana.

Foto: Reuters/Pixsell

Komentara 7

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:34 04.10.2020.

Tata mu ćale.

DI
Dinamenavek
18:46 01.10.2020.

Hoćete stvarno stanje stvari.mali uopće nije talent!U njegovim godinama Goran bi ga dobio sa desnom rukom i da smije koristiti samo jednu nogu!!!!!!

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:52 01.10.2020.

Nole, hvala ti što dušmani pate.Hvala ti.🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije