Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šaputanja'

Ivanišević: Đoković je Real, a kad te zove Real...

Goran Ivanišević
Foto: VL
1/5
05.06.2017.
u 23:28

Ne poznajem niti jednu osobu na svijetu koja bi odbila raditi s Novakom - rekao je hrvatski trener

Nakon što je prekinuta suradnja između Tomaša Berdycha i Gorana Ivaniševića počelo je 'šaputanje' kako bi  se hrvatski teniski trener mogao priključiti timu Novaka Đokovića

- To sam već rekao – Novak Đoković je Real, a kad te zove Real... Ipak, nema veze to što sam završio s Berdychom, kao da ste FBI i tražite ubojicu, a ne trenera. Tko je što rekao, što bi bilo kad bi bilo, nema tu ništa, ali ne poznajem niti jednu osobu na svijetu koja bi odbila raditi s Novakom - rekao je Ivanišević za SportKlub.

Nezaobilazna tema na Roland Garrosu je početak suradnje između Đokovića i Agassija.

- To je fenomenalno, ali ne znam koliko će trajati... Ne vidim Agassija 20-25 tjedana na Touru, ne mogu to u glavi zamisliti. Ali imati Agassija da te prati, pa i samo s tribina, to je dobro, još da ti je trener... Možda to bude trajalo i pet godina, ali osobno ne vidim Agassija dugo na Touru, previše ima svojih stvari, iako tko zna, možda mu se i svidi - rekao je Ivanišević i dodao:

- Sličnu igru imaju, Agassi je isto igrao s osnovne linije i bio neviđen borac i radnik. Samo njegovo ime je dovoljno, kada ti netko tko je osvojio sve Slamove sjedi u boksu, može ti puno donijeti – ako i jedan posto, dobro je, već Novak igra bolje. Vjerojatno su razgovarali, nisu tenis samo forhendi i bekhendi, puno je više od toga.

Komentara 18

MA
marevr
08:24 06.06.2017.

koji primitivizam kod ljudi! u sve umjesate politiku, ocekujete da vam prastaju a vi necete. niti su srbi ubijali hrvate niti hrvati srebe vec bolesni umovi koji su se ubijali zbog politicara... Zato sada kao gradjani neovisnih divnih uredjenih drzava bjezimo u njemacku 😎. Ivanisevic je uvjek bio covjek kojeg ce svako normalan voljeti a to je sada i djokovic.

KA
kajbum
07:38 06.06.2017.

Mozda strasno ali istinito

M3
Miške 3
13:00 06.06.2017.

Što je to Hrvat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije