Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN IVANIŠEVIĆ:
Povratak na članak

Kad sam govorio za Čilića, gledali su me kao da nisam normalan

- Ne želiš izgubiti u finalu Wimbledona, vjerujte mi. Znam to, izgubio sam tri finala. A nikoga nije briga za to, nitko čak ni ne zna da sam bio u finalu. A kad osvojite, to zna cijeli svijet.

Komentari 44

Avatar zagorac2
zagorac2
09:26 16.07.2017.

izgubi, pobjedi nema veze on je moj rod, moj Hrvatski rod i ja Hrvatski zagorac sam ponosan na njega, bravo Cilicponos nas Hrvata

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
09:46 16.07.2017.

stvarno me interesira zasto mi udaraju neki minus na mom gornjem komentaru - to mora da su orijunasi poput SDPea i Josipovica, Orijunasa koji mrze nas Hrvate i nasu lijepu ali ja sam ponosan na sve kaj je moje Hrvatsko

VL
LA
like_a_boss
09:35 16.07.2017.

Ovo će biti legendarni meč, kako god završilo. Sretno Marine ! Inače, na Eurosportu 2 teniske mečeve prenosi Mićo Dušanović. Oduševljenju nije bilo kraja, slušam prijenos legende, a ne onog nazovi ga novinara Kovačevića koji pokušava mutirati već 30 godina...

VL
TO
tolitol
09:39 16.07.2017.

Želim Čiliću da uspije jer osvojiti Wimbledon znači da je na samom vrhu tenisa. Uz to mala opaska, uopće ne sumnjam u to da će u slučaju poraza na jadnog čovjeka se sručiti kolektivna pljuvačina, naravno potpaljena i potpomognuta našim medijima. Kao što ga sad bez ikakve mjere uzdižu u zvijezde, tako će ga se i nakon tog eventualnog poraza (a netko mora izgubiti) baciti iste sekunde u blato i vući kroz kaljužu. Utjeha će mu biti da nije ni prvi ni zadnji kojem se to dogodilo. Valjda je to nesreća kada potječeš iz naše provincijalne sredine koja se lažno raduje tuđem uspjehu, a iskrenost rezervira samo za iživljavanje nad posrnulim.

VL
PU
Pukovnik
09:56 16.07.2017.

Marin je ekstra. Uzornu sportas i primjer za mlade. Nikakvi skandali se ne vezu oko njega jer je pristojan i dobro odgojen. Cak je i postao "Hrvat", mozda ce to i ostati, jer kad je neuspjesan ga budale zele vrijedati s time da ga nazivaju "Bosancem" ili primitivnim Hercegovcem. Zelim mu sve najbolje. Ivanisevic je u biti dobar decko ali mu nedostaje inteligencije sto se vidi u njegovom nastupu i privatnom zivotu. Ali unatoc tome i njemu sve najbolje zelje.

VL
Avatar southman
southman
10:26 16.07.2017.

Idemo Marine možeš ti to ! Koliko god Federer imao naslova i on će danas biti nervozan jer želi ovaj naslov kao i prvi koji je uzeo u Londonu koji ga može u godinama kad su ga svi otpisali vratiti na vrh ATP ljestvice do kraja godine. Iskoristi ovaj trenutak za svoj proboj na broj jedan. Sretno !

VL
Avatar Damir
Damir
09:57 16.07.2017.

Ajmo Marine valjda ti nećeš kao Goran poslije pobjede oprat po kajkavcima iako smo i mi navijali za njega a i za tebe ćemo. Sretno.

VL
PU
Pukovnik
10:07 16.07.2017.

Nadam se da Cilic pobjediti i zelim mu sve najbolje! Ako izgubi vec vidim kako ce mu se oduzeti "hrvatsko drzavljanstvo". Opet ce ga nazivati primitivnim Hercegovcem ili "Bosancem". Druga varijanta posebno je pokvarena jer se covjeku negira hrvatsko-katolicko porijeklo usvrstavajuci ga u nesto "nize" (naglasavam da to nije moje stajaliste). To je samo dokaz kako je jugoslovensko-komunisticka propaganda jos danas prihvacena od umno zaostalih Hrvata. Naprijed Hrvatino!

VL
DU
Deleted user
13:00 16.07.2017.

Šta reći o čovjeku koji igra egzibicijski turnir negdje u pripizdini dok Hrvatska gubi davis cup zlato kući... Legendo tenisa baci se sa masleničkog mosta...

VL
IL
ilijan
10:25 16.07.2017.

Ajmo Marine!

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:44 16.07.2017.

kak ce sad prezivit oni koji mrze HERCEGOVCE.ehehheheh

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
12:42 16.07.2017.

napred moj hrvatski ponos jer opce nije vazno dali ces pobjedit ili ne, uostalom neko mora izgubit ili pobjedit i nema problema ti si finalista i moj Hrvatski ponos i ti si finalista od njih nekoliko milijuna koji svaku godinu pokusavaju, volim te brate Hrvatski i ponosim se sa tobom

VL
DU
Deleted user
09:49 16.07.2017.

Istina samo pobjednik se broji, finalista nitko ne pamti. Marine postani legenda, s ovim turnirom iducih 5 godina tenisa u tvojim je rukama

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:47 16.07.2017.

vrime je sazrijelo za novu HERCEG-BOSNU....hebes ovo nazivaju te Hrvatom sam kad imaju od tebe KORISTI..heheh

VL
DU
Deleted user
12:37 16.07.2017.

Ajme ovoga Ivaniševića iskače iz svake paštete,on kao sve zna.Lik iz bajke.Čilić je hercegovac njegova država je BiH a ne Hrvatska.

VL
DH
dalibor.hren
13:43 16.07.2017.

Zašto više nije Marinov trener? Zato jer (ga gledaju kao da) nije normalan!

VL
Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
10:27 16.07.2017.

Obojica limitirani igrači.Čilić udara iz sve snage kao drvoseča pa šta bude,nema plan B,dok je Goran bio nešto talentovaniji,ali ipak,kao što reče McEnroe,"čovek od jednog udarca".

VL
GR
grodar
11:17 16.07.2017.

Ja te i danas tako gledam

VL
PE
peugeot
11:30 16.07.2017.

Jednom prilikom turnira na pariskom "Roland Garrosu" jedna krhka Francuskinja mi mangupski rece : "Kako mozete da navijate za Gorana Ivanisevica poznatom po tome da cim mu servis ne ide onda digne ruke i pusti mec?". Gledao sam je nijemo i nisam imao sta da joj kazem. I pored toga za Gorana, tog krsnog Splicanina, nastavio sam navijati i, naravno, gubiti zivce. Vidi, sad, nesto : ne vjerujem, nikako ne vjerujem, da bi "Cili" posjedovao atomski servis da nije prosao kroz "skolu Ivanisevicevog servisa". Onda je povukao vrlo inteligentan potez da poslije Ivanisevica angazuje nekadasnjeg izvanrednog svedskog tenisera Bjorkmana koji mu je trazio da cesce izlazi na mrezu sto nikako nije bio Ivanisevicev manir jer on nije mrdao sa osnovne linije. Mislim da bi Goran koji se nudio za trenera Djokovicu ("Djokovic je kao Real a to se ne odbija" - izjavio je) uspio da ucini boljim Djokovicev servis bez obzira sto Djokovic ne mjeri 1m98 nego deset centimetara manje. Jos nije kasno da Ivanisevic predje u "Real", jer Ancic mu - premda jako dobro - nije stalno rijesenje zbog cinjenice sto Ancic kao doktor nauka ima super posao u banci "Credit Suisse" u Americi. A ni Agassi mu ne moze biti stalno rijesenje, jer navodno ima velikih obaveza u privatnom zivotu. No, njemu ostaje kao prvenstveni problem da rijesi pitanje svog lakta. I sad, da kazem i ovo : volio bih, zarko bih volio, da danas Cilic teniski zablista, te da osvoji Wimbledon. I da tako postane treci clan famoznog "trilinga yugosa".

VL
IK
ikonoklast
09:43 16.07.2017.

dali treba više izlazaka na mrežu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.