Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Let's DU It

Ivanišević i McEnroe oduševili Dubrovčane

Ivanišević - McEnroe (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/17
08.07.2010.
u 19:40

"Let's DU It", projekt koji je na Stradun doveo Gorana Ivaniševića i Johna McEnroea (u ekshibicijskom meču slavio Goran - 6:4, 3:6, 10:6) koji su prikupljali novac za dječji odjel Opće bolnice u Dubrovniku, potpuno je uspio.

Goran Ivanišević pobijedio je sa 6:3, 4:6, 10:6 Johna McEnroea u ekshibicijskom meču u Dubrovniku, no rezultat je ono što će se najmanje pamtiti iz tog dvoboja koji je, osim humanitarnog karaktera, ponudio zabavu i smijeh. John je od početka radio svoju predstavu sa sucima.

– Bila je vani – zaderao se McEnroe nakon jedne sudačke odluke koja mu nije bila po volji. Bilo je tu skidanja sunčanih naočala linijskim sucima, ispijanja piva, međusobnog dobacivanja, a Ivanišević je u jednom trenutku radniku koji je radio na krovu crkve svetog Vlaha dobacio lopticu.

– Nemoj samo pasti – doviknuo mu je Ivanišević i izazvao salve smijeha. Improvizirani teniski teren između Kneževa dvora, crkve svetog Vlaha i dubrovačke katedrale zadovoljio je sve kriterije. Sve je to s tribina gledalo 615 sretnika koji su svoju kartu platili tisuću kuna. Cijeli prihod namijenjen je za Dječji odjel Opće bolnice u Dubrovniku.

Cilj je bio prikupiti milijun kuna, a je li se u tome uspjelo, organizatori jučer još nisu mogli reći. Dvoboj s tribina nije gledalo puno poznatih osoba, primijetili smo Janicu Kostelić i košarkaša Dalibora Bagarića, a susret su gledali i ministar Pankretić, predsjednik HTZ-a Niko Bulić, bivši ministar Miomir Žužul te svi važniji dubrovački političari i gospodarstvenici.

– Ulaznicu sam dobio od tvrtke u kojoj radim, ali bih je ionako kupio bez obzira na cijenu – rekao je Dubrovčanin Ivan. Njegovi sugrađani koji nisu mogli platiti tisuću kuna za ulaznicu smatraju da je cijena bila primjerena takvom događaju.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kos
kos
07:53 09.07.2010.

A kupali su se u onim govnima,,,,,,,da popizdiš

Avatar kos
kos
12:41 09.07.2010.

Ča van ne plivaju ispod hotela govna,ako nije tako ispravite me!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije