Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene na klupi ljubuškog kluba

Ivandija vjerojatno preuzima Izviđač

'sport, 14.09.2009., varazdin, 1. kolo dukat premijer lige, rukometna utakmica izmedju rk varteks di caprio - rk medvescak ndf, trener silvio ivandija Photo: Marko Jurinec/VLM'
'Marko Jurinec/VLM'
17.12.2009.
u 15:13

Informacija o kojoj se govorkalo tijekom obilježavanja 3. godišnjice Rukometne akademije Izviđač, o novoj promjeni na klupi seniorske momčadi, dobila je i svoju potvrdu brže nego što je najavljivano.

Izviđač Mi GRUPA i Metkovac Siniša Markota sporazumno su se razišli nakon petomjesečne suradnje, doznali smo od glasnogovornice Marije Primorac. Zadnje treninge 'skauta' u ovoj godini vodi Markotin pomoćnik Mladen Škorput. Točku na polusezonu i ovu kalendarsku godinu, prema riječima glasnogovornice Primorac, u Izviđaču će staviti već tradicionalnim revijalnim turnirom kombiniranih momčadi među kojima će biti i veterani, a koji će se igrati u ponedjeljak i utorak, 21. i 22. prosinca.

S obzirom na ritam smjena na kormilu Izviđača u zadnje dvije-tri godine, dežurni cinici tvrde da promjena i nije novost, nego pitanje – tko je sljedeći?

A po kuloarima kažu da je najbliži, očito je, 'užarenoj' klupi bivšeg prvaka Bosne i Hercegovine i polufinaliste Kupa europskih kupova Silvio Ivandija, trener hrvatskog prvoligaša Karlovca i izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske, u kojoj je i nekoliko mladih 'skauta'.

Ime novog trenera moglo bi se znati već početkom idućega tjedna.

Iako u Izviđaču za sada ne žele govoriti o kandidatima, ime novog trenera moglo bi biti poznato već početkom idućega tjedna, prije blagdanskog raspusta. Naime, nema sumnje da će koordinator Josip Glavaš i agilni čelni čovjek 'skauta' i Rukometnog saveta BiH Stanislav Mucić nastojati dvojbu riješiti čim prije, kako bi se na odmor krenulo bez nepoznanica i za klub tako važnom pitanju.

Inače, Izviđač je na kraju polusezone šesti sa 16 bodova, koliko ima i petoplasirani Konjuh, što očito nije bilo dovoljno za nastavak suradnje s Markotom, kojem je to ujedno bilo i prvo trenersko iskustvo.

Valja kazati da su skauti uknjižili pet domaćih pobjeda uz pet gostujućih poraza, ali su protiv neuvjerljivog Gradačca na startu izgubili dva domaća boda, koja su možda i presudna za razlaz s dosadašnjim trenerom Sinišom Markotom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije