Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA U DANSKOJ
Povratak na članak

Ivana Habazin: Ovo je najvjerojatnije kraj moje karijere!

Zlatarščanka je izgubila od tamnopute Norvežanke Braekhus u borbi za objedinjenje naslova svjetske prvakinje u velter kategoriji.

Komentari 2

HR
HRVATSKA89
16:37 14.09.2014.

za to su se izborile za zenska prava da lice na transvestite,izbacivace, baustelce ko ih nebi pozelio

VL
Ivan Štorga
12:17 14.09.2014.

Cure, žene, ostavite se masakrirajućih (tzv. muških) sportova. Krvave (gladijatorske) sportove trebalo bi uopće zabraniti (u najmanju ruku ignorirati), a žene to nebi trebale niti gledati, a kamoli se baviti time. Takvi sportovi ženama oduzimaju ono njihovo najvrednije - ženstvenost. G. Ivana, ostavite se toga odmah i posvetite se fakultetu kako ste i najavili ukoliko izgubite meč. Možda Vam je sudbina bila naklonjena. Iskoristite to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.