Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva najava
Povratak na članak

Mladi reprezentativac predstavljen u Birminghamu: O tome sam uvijek sanjao

Englezi su ga na društvenim mrežama najavili video-kolažem s kvadratićima uz poruku "It's happening"

Komentari 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:49 28.07.2019.

Birmingham City je završio prvenstvo 2018/19 engleske druge lige na 17. mjestu od 24 ekipe. Nadam se da Šunjića očekuju nastupi što prije, a zatim prelazak u englesku prvu ligu ako zdravlje izdrži.

VL
DH
dalibor.hren
20:32 26.07.2019.

Nisam siguran da je bilo pametno prodati Šunjića. Jedino opravdanje može biti ako su dobiveni novci uvjet za ostanak Olma!!!

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
21:38 26.07.2019.

Kao maloga oblačili su ga u odjelce s logom Birminghama!

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
23:31 26.07.2019.

žao mo je Ivane što niji oato jos jednu sezonu,ali mi je drago da si sretan. Želim ti prije svege da te ozljede zaobiđu ( nije mi po tome draga engleska),uspjeh i naravno da izrasteš u velikog nogometaša da uz brekala,vlasica.cara i druge budete uspješni u najdražem nam dresu. Da nam donesete nove radosti i ponos. Sretno...

VL
JU
juma
21:28 26.07.2019.

Sretno u drugoj ligi. Mogao si prijeci i u Rudez ili Hrvatski dragovoljac, barem bi imao sansu uci u prvu ligu, ali vjerovatno bi manje zaradjivao. Svim onima koji kao argument spominju nekih 30% od slijedeceg transfera preporucam pogledati na transfermarktu za koliko Birmingham City prodaje igrace. U Zadnjih 5 godina imali su samo jedan transfer preko 10 miliona eura i to napadaca. Ostalo je sve ispod 5 miliona i 30% od toga za Dinamo nije vrijedno spomena. Mislim kako se Dinamo generalno ne bi trebao poigravati s ugledom prodajuci vazne igrace i potencijalne reprezentativce u ovakve klubove. Dugotrajna steta za imidz i buduce transfere je puno veca od kratkotrajne novcane koristi, koja i nije bas velika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.